• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 29 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 June - 2026
کل اخبار 24226اخبار امروز : 10
0

برنامه ریزی برای ساماندهی مشاغل شهری و مدیریت بازار کلانشهر اهواز

  • کد خبر : 78892
  • 14 ژوئن 2026 - 17:46
برنامه ریزی برای ساماندهی مشاغل شهری و مدیریت بازار کلانشهر اهواز

احمد یوسفی بیان کرد: در کلانشهر اهواز طی سال‌های گذشته تاکنون، بازار روز به عنوان یک حلقه مفقوده همواره احساس شده است و همین موضوع باعث رشد قارچ گونه وانت بار‌ها و دستفروشان در شهر شده است. وی افزود: این در حالی است که در سایر کلانشهر‌های کشور، مردم بخش عمده مایحتاج خود را از […]

احمد یوسفی بیان کرد: در کلانشهر اهواز طی سال‌های گذشته تاکنون، بازار روز به عنوان یک حلقه مفقوده همواره احساس شده است و همین موضوع باعث رشد قارچ گونه وانت بار‌ها و دستفروشان در شهر شده است.

وی افزود: این در حالی است که در سایر کلانشهر‌های کشور، مردم بخش عمده مایحتاج خود را از بازار روز تهیه می‌کنند، اما در اهواز مردم میوه و تره بار را گران و با کیفیت پایین تهیه می‌کنند و از این نعمت محروم هستند، به ناچار مردم به سمت دستفروشان و وانت بار‌ها رفته‌اند که قارچ گونه رشد کرده‌اند و برخورد‌های قهری با آنها نیز تبعات امنیتی به همراه دارد.

یوسفی با تاکید بر لزوم بهره گیری از تجارب سایر شهر‌ها در ایجاد بازار روز گفت: هرچند بازار روز کیانشهر در اهواز راه اندازی شده، اما تعریف واقعی بازار روز را ندارد و در آن میوه و تره بار عرضه نمی‌شود. به عنوان مثال، ۵۳ درصد غذای مردم تهران از بازار روز تامین می‌شود، اما وضعیت تهیه میوه و تره بار در اهواز افسارگسیخته شده است.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اهواز در ادامه با اشاره به مطالبه نکردن مردم برای ایجاد بازار روز تصریح کرد: مردم اهواز مطالبه‌ای برای ایجاد بازار روز ندارند و بیشتر از وانت بار‌ها خرید می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات این سازمان در جنگ تحمیلی سوم ادامه داد: در بازه زمانی جنگ تحمیلی سوم، ایام نوروز و اغتشاشات، این سازمان در یک برنامه کوتاه مدت در ۱۲ محل، ۳۶ غرفه در اهواز ایجاد کرد که از اول اسفندماه تا ۱۵ فروردین ماه نسبت به عرضه کالا‌های اساسی، میوه و تره بار پرداختند.

یوسفی در خصوص وضعیت میادین در ایام جنگ نیز گفت: قیمت اقلامی مانند سیب زمینی در یک بازه زمانی در دوران جنگ از ۳۰۰ هزار ریال به یک میلیون ریال افزایش یافت، اما در ادامه با اعمال ممنوعیت صادرات، قیمت این محصول کاهش یافت. همچنین با افزایش ساعات کاری میدان از ۱۲ به ۹ شب تلاش شد تا مایحتاج مردم در این ایام تامین شود و به دلیل به خطر افتادن میدان در ایام جنگ، محل آن جابه جا شد، در دوران جنگ به دلیل اصابت پرتابه به پادگان اطراف میدان، برق میدان چندین بار قطع شد.

حل مشکل ۳۲ غرفه غیرفعال در میدان میوه و تره بار اهواز پس از ۱۸ سال

یوسفی در ادامه سخنان خود از ایجاد بازارچه‌های جدید با استفاده از سرمایه گذار خصوصی در اهواز خبر داد و گفت: پرونده حقوقی میدان میوه و تره بار اهواز که از سال ۱۳۸۵ راکد مانده بود حل و فصل شد و ۳۲ غرفه غیرفعال در این میدان در حال فعال شدن هستند تا به ظرفیت میدان افزوده شوند.

وی با بیان اینکه تمام این غرفه‌ها در نیمه نخست امسال افتتاح خواهند شد افزود: شهرداری اهواز با وضعیت دشوار مالی و بدهی ۱۸ همتی روبه رو است؛ به همین منظور برای ایجاد بازار روز به ناچار باید از ظرفیت سرمایه گذاران استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اهواز بیان کرد: ایجاد بازارچه میوه و تره بار در هشت منطقه شهری اهواز اغاز شده و عملیات اولیه ان انجام گرفته است، این بازارچه‌ها نیمه نخست امسال به بهره برداری می‌رسند.

لینک کوتاه : https://manjanighnews.ir/?p=78892

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.