• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 5 - جماد أول - 1448
  • برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 25212اخبار امروز : 11
♥0

آماده‌باش کامل آبفای خوزستان برای مدیریت بارش‌های فصلی

  • کد خبر : 81575
  • 01 اکتبر 2026 - 21:10
آماده‌باش کامل آبفای خوزستان برای مدیریت بارش‌های فصلی

افشین حاتمی با اشاره به بازدید از تاسیسات آبفا در شهرهای مختلف استان، بر اهمیت آمادگی پیش از موعد تاکید کرد و افزود: هدف از بازدیدهای میدانی، احصا چالش‌های احتمالی و رفع نقاط ضعف شبکه پیش از وقوع بارش‌ها است تا پایداری خدمات‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی تضمین شود. مدیرعامل آبفا خوزستان با اشاره […]

افشین حاتمی با اشاره به بازدید از تاسیسات آبفا در شهرهای مختلف استان، بر اهمیت آمادگی پیش از موعد تاکید کرد و افزود: هدف از بازدیدهای میدانی، احصا چالش‌های احتمالی و رفع نقاط ضعف شبکه پیش از وقوع بارش‌ها است تا پایداری خدمات‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی تضمین شود.

مدیرعامل آبفا خوزستان با اشاره به ضرورت همکاری بین‌دستگاهی برای مدیریت روان‌آب‌ها تصریح کرد: اگرچه دفع آب‌های سطحی در حیطه وظایف اصلی شهرداری‌ها قرار دارد اما شرکت آب و فاضلاب با رویکرد خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم، تمام ظرفیت تاسیسات فاضلاب خود را برای کمک به مدیریت شهری در جهت دفع و تخلیه آب‌های سطحی به کار خواهد گرفت.

حاتمی افزود: این همکاری در راستای هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی استان صورت می‌گیرد تا شهروندان کمترین چالش را در روزهای بارانی تجربه کنند، تمامی نیروها، تجهیزات پمپ و تاسیسات در اختیار آبفا، در زمان بروز شرایط اضطراری به صورت شبانه‌روزی در کنار شهرداری‌ها خواهند بود تا از آب‌گرفتگی معابر و ایجاد مزاحمت برای مردم جلوگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک وظایف و در عین حال مسئولیت‌پذیری اجتماعی دستگاه‌ها گفت: استفاده از ظرفیت تاسیسات فاضلاب آبفا با هدف پشتیبانی فنی و کاهش بار ترافیک آبی در معابر شهری انجام می‌شود تا مردم با کمترین مشکل مواجه شوند.

مدیرعامل آبفا خوزستان در ادامه بر استمرار عملیات‌های پیشگیرانه تاکید کرد و افزود: آماده‌سازی تجهیزات مکنده و استقرار اکیپ‌های عملیاتی واکنش سریع در نقاط استراتژیک استان از جمله برنامه‌های اجرایی است که با جدیت دنبال می‌شود، این اکیپ‌ها موظف‌اند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نسبت به رفع گرفتگی‌ها و تخلیه آب‌های سطحی اقدام کنند.

حاتمی خاطرنشان کرد: مدیریت دفع آب‌های سطحی باید به گونه‌ای باشد که کمترین خسارت به اموال عمومی و خصوصی وارد شود و جریان عادی زندگی شهروندان مختل نشود، با هماهنگی‌های صورت گرفته میان آبفا و مدیریت شهری، امیدواریم فصل بارش‌ها با کمترین دغدغه برای ساکنان استان سپری شود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=81575

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.