• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
0

غرس چندین اصله نهال به یاد شهدا در سازمان آب و برق خوزستان

  • کد خبر : 76829
  • 08 آوریل 2026 - 12:53
غرس چندین اصله نهال به یاد شهدا در سازمان آب و برق خوزستان

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رهبر شهید حضرت آیت‌الله خامنه ای بر اهمیت درختکاری، از تداوم برنامه‌های توسعه فضای سبز و مشارکت کارکنان این صنعت در پویش‌های نهال‌کاری خبر داد. به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عباس صدریان‌فر صبح امروز در حاشیه آیین […]

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رهبر شهید حضرت آیت‌الله خامنه ای بر اهمیت درختکاری، از تداوم برنامه‌های توسعه فضای سبز و مشارکت کارکنان این صنعت در پویش‌های نهال‌کاری خبر داد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عباس صدریان‌فر صبح امروز در حاشیه آیین غرس نهال در محوطه فضای سبز این سازمان که با حضور مدیران و کارکنان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار داشت: رهبر شهید انقلاب اسلامی همواره بر توسعه منابع طبیعی و گسترش فضای سبز تأکید داشتند و درختکاری را یک سرمایه‌گذاری سودآور برای آینده کشور می‌دانستند. «درخت‌کاری سرمایه‌گذاری است؛ در واقع آینده‌نگری است، تولید ثروت است»؛ این توصیه رهبر شهید همواره چراغ راه ما در حفاظت از محیط زیست بوده است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در خصوص اهمیت مشارکت مردم و اقدام دستگاه‌ها در کاشت درختان مُثمِر و نیز مراقبت‌های بعدی، خاطرنشان کرد: نهال‌کاری یکی از مؤثرترین اقداماتی است که می‌تواند به بهبود کیفیت هوا، پایداری اکوسیستم و ارتقای سلامت جامعه کمک کند.

صدریان‌فر با اشاره به پروژه‌های بزرگ مدیریت منابع آب در خوزستان توضیح داد: شبکه‌های آبیاری و زهکشی، طرح‌های تنظیم و توزیع آب، و مدیریت سدها نه تنها نقش کلیدی در تأمین آب شرب و کشاورزی دارند، بلکه در حفظ اکوسیستم‌های طبیعی، جلوگیری از خشکیدگی اراضی، تقویت تالاب‌ها و ایجاد توازن زیست‌محیطی نیز مؤثرند. توسعه فضای سبز، حلقه مکمل این اقدامات است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در ادامه با اشاره به مسئولیت اجتماعی این سازمان، از عموم کارکنان صنعت آب و برق و مردم استان خواست تا در پویش‌های نهال‌کاری مشارکت فعال داشته باشند. وی افزود: حفظ فضای سبز و گسترش آن تنها وظیفه یک نهاد خاص نیست؛ بلکه یک مسئولیت همگانی است. ما به عنوان متولیان منابع آبی استان، خود را موظف می‌دانیم که با ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از عرصه‌های طبیعی، سهم خود را در حفظ محیط زیست ایفا کنیم.

گفتنی است در این آیین که با حضور جمعی از مدیران و کارکنان سازمان آب و برق خوزستان در محوطه فضای سبز این سازمان برگزار شد، چندین اصله نهال به یاد شهدا و با هدف گسترش فضای سبز غرس شد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=76829

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.