• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
0

بیش از ۶ هزار برنامه برای هفته بسیج تدوین شده است

  • کد خبر : 75025
  • 21 نوامبر 2025 - 17:07
بیش از ۶ هزار برنامه برای هفته بسیج تدوین شده است

سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور روز سه‌شنبه در نشست با رسانه‌های خوزستان به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج در محل بهشت شهدای هویزه اهواز اظهار کرد: فعالیت‌های بسیج به صورت گسترده در سطح محلات و رده‌های اقشاری برای خدمت به مردم ارائه می‌شود. وی افزود: اربعین حسینی مردم در خدمت رسانی خوش درخشیده و در ۲ مرز استان تلاش […]

سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور روز سه‌شنبه در نشست با رسانه‌های خوزستان به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج در محل بهشت شهدای هویزه اهواز اظهار کرد: فعالیت‌های بسیج به صورت گسترده در سطح محلات و رده‌های اقشاری برای خدمت به مردم ارائه می‌شود.

وی افزود: اربعین حسینی مردم در خدمت رسانی خوش درخشیده و در ۲ مرز استان تلاش های فراوانی داشتند و بسیجیان نیز در بخش های خدماتی، درمانی، فرهنگی، امنیتی و زیرساخت‌ها در خدمت مردم بودند.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌ عصر (عج) خوزستان همچنین به نقش بسیج در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: دشمنان برای ایجاد رعب و وحشت و آشوب در کشور جنگ به راه انداختند اما بازهم ناکام ماندند که در این میان بسیج نیز در بخش‌های مختلف نقش برجسته‌ای داشت.

وی همچنین با اشاره به نقش پررنگ رسانه ها در این دوره اظهار کرد: فعالیت‌های ارزشمند رسانه های داخلی نیز باعث شد، اعتماد عمومی نسبت به نیروهای مسلح و این نظام اسلامی بیشتر شده و در نقطه مقابل، رسانه‌های خارجی جایگاه خود را در سطح جامعه از دست بدهند.

سرتیپ پاسدار شاهوارپور تصریح کرد: بسیج در جنگ ۱۲ روزه در حفظ امنیت عمومی، شناسایی عوامل دشمن، ایست و بازرسی‌های شبانه‌روزی و سایر خدمات اجتماعی و امنیتی با قدرت ظاهر شد.

وی بیان کرد: همچنین در بخش جهاد تبیین نقش بسیج پررنگ است و از آنجا که دشمن در سال‌های اخیر جنگ ترکیبی را دنبال می کند، تقویت این حوزه سد محکمی برابر توطئه‌های دشمنان است.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌ عصر (عج) خوزستان خاطرنشان کرد: تولیدات فرهنگی در سطوح مختلف، محرومیت زدایی به ویژه بیابان زدایی، کاشت درخت و نهال، ساخت و تعمیر منازل، اهدای جهیزیه، اهدای لوازم تحریر و بسته معیشتی ساخت مدرسه، در حوزه اقتصاد مقاومتی و کارگاه های خانگی، در حوزه انرژی پاک، احداث پنل های خورشیدی، مشاوره حقوقی، اردوهای جهادی و راه اندازی میز خدمت از جمله اقدامات مهم بسیج در سال جاری است.

وی بیان کرد: ماموریت‌های بسیج در حوزه‌های مقابله با اقدامات جنگ نرم دشمن و فضای حقیقی و مجازی و همچنین حوزه‌های دفاعی و امنیتی نیز چشمگیر بوده است.

سرتیپ پاسدار شاهوارپور تاکید کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم نیز انجام شده تا ظرفیت مردم و بسیج در کنار نیروهای مسلح برای روزهای سخت و هرگونه تجاوز دشمن تقویت شود

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=75025

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.