• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24116اخبار امروز : 4
1

نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در آیین استانی نواختن زنگ بازگشایی مدارس:

  • کد خبر : 73117
  • 23 سپتامبر 2025 - 13:44
نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در آیین استانی نواختن زنگ بازگشایی مدارس:

هزینه کردن در حوزه آموزش‌وپرورش سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود/ جذب ۱۰۰ هزار دانشجو معلم تا پایان برنامه هفتم/ زنگ خطری به نام عدالت آموزشی/ در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار ۲۰ هزار میلیارد تومان از تبصره ۱۴ برای محرومیت‌زدایی اختصاص پیدا کرد به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان، مجتبی یوسفی نماینده مردم […]

هزینه کردن در حوزه آموزش‌وپرورش سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود/ جذب ۱۰۰ هزار دانشجو معلم تا پایان برنامه هفتم/ زنگ خطری به نام عدالت آموزشی/ در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار ۲۰ هزار میلیارد تومان از تبصره ۱۴ برای محرومیت‌زدایی اختصاص پیدا کرد

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه یکم مهرماه ۱۴۰۴ در آیین استانی نواختن زنگ بازگشایی مدارس بیان کرد: بیشتر افرادی که رتبه‌های اول کنکور شدند از مدارس غیردولتی و استان‌های برخوردار بودند و این یک زنگ خطر جدی است که آموزش و پرورش و شورای عالی فرهنگی باید به موضوع عدالت آموزشی توجه ویژه‌ای کند و این موضوع نیازمند برنامه ریزی عملیاتی و اجرایی است.

وی اظهار کرد: باید بدانیم که سرمایه‌گذاری در حوزه تعلیم و تربیت هزینه محسوب نمی‌شود بلکه تربیت نسلی است در کشوری که مادر کشورهای جهان اسلام است، زیرا این کشور بنا دارد ضمن افتخار به ایرانی، اسلامی و شیعه بودن خود کارهای بزرگی انجام دهد.

وی ادامه داد: اگر با این رویکرد به موضوع نگاه کنیم آن موقع هزینه کردن در بعد توسعه زیرساخت‌ها و تربیت کادر آموزشی را سرمایه‌گذاری می‌بینیم.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی خاطرنشان کرد: به جای این‌که در جلسات مکرر تاکید بر نقش آموزش و پرورش کنیم باید هر مسئولی در مقامی که دارد در عمل برای آموزش و پرورش تلاش کند، به طور مثال در همین راستا نیز در بعد قانونگذاری در تدوین برنامه هفتم و در ماده ۸۷ آن به ارتقای نظام آموزشی توجه شد و برای آن سازوکار و پایش قابل سنجش گذاشته شد.

یوسفی با اشاره به این‌که متاسفانه کمتر از ۲۸ درصد برنامه ششم توسعه محقق شد، افزود: در ماده ۸۸ برنامه هفتم به سرمایه انسانی و توجه به تربیت معلمان توانمند در سطح تراز مبانی جمهوری اسلامی توجه شد. بخشی از این برنامه توجه به بعد معیشتی معلمان و بخشی دیگر به جذب معلم از طریق سازوکار مناسب یعنی ماده۲۸، نخبگان دانشگاهی و تقویت دانشگاه فرهنگیان اختصاص دارد و در انتهای این برنامه پنجساله جذب ۱۰۰ هزار دانشجو معلم در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که امروز یکی از گله‌های مردم به خصوص در مناطق کم برخوردار بحث عدالت آموزشی است، اضافه کرد: بیشتر افرادی که رتبه‌های اول کنکور شدند از مدارس غیردولتی و استان‌های برخوردار بودند و این یک زنگ خطر جدی است که آموزش و پرورش و شورای عالی فرهنگی باید به موضوع عدالت آموزشی توجه ویژه‌ای کند و این موضوع نیازمند برنامه ریزی عملیاتی و اجرایی است.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمیدیه و باوی اظهار کرد: وظیفه ما در مجلس است که به جهت توجه به زیرساخت‌ها
اقدامات لازم را انجام دهیم و با همین استدلال وعده داده شده‌ در دوره قبلی مجلس در بحث توجه به معیشت معلمان و تصویب لایحه رتبه بندی معلمان انجام و اجرایی شد.

یوسفی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار ۲۰ هزار میلیارد تومان از تبصره ۱۴ برای محرومیت‌زدایی اختصاص پیدا کرد که بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در سطح ملی به نوسازی مدارس اختصاص پیدا کرد و این غیر از اعتبارات بودجه بود.

وی در پایان افزود: در بحث جذب معلم کارهای خوبی شروع شده البته باید تلاش کنیم تا با همدلی و وحدت بین قوا بتوانیم مشکلات را مرتفع کنیم.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=73117

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.