• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
3

در حوزه هسته‌ای‌ هزاران تهرانچی تربیت شده‌ داریم

  • کد خبر : 71596
  • 15 جولای 2025 - 21:38
در حوزه هسته‌ای‌ هزاران تهرانچی تربیت شده‌ داریم

مجتبی یوسفی اظهار کرد: ایران در تاریخ چند هزار ساله، همواره به ویژه در دوران جمهوری اسلامی مردم مقتدری داشته است. ایران در طول تاریخ با فراز و نشیب‌هایی مواجه شد و در حدود ۳۰۰ سال گذشته و تا قبل از ۴۶ سال جمهوری اسلامی، هر زمانی با جنگی مواجه شد بخشی از وسعت سرزمینی […]

مجتبی یوسفی اظهار کرد: ایران در تاریخ چند هزار ساله، همواره به ویژه در دوران جمهوری اسلامی مردم مقتدری داشته است. ایران در طول تاریخ با فراز و نشیب‌هایی مواجه شد و در حدود ۳۰۰ سال گذشته و تا قبل از ۴۶ سال جمهوری اسلامی، هر زمانی با جنگی مواجه شد بخشی از وسعت سرزمینی و خاک سرزمینی از این کشور جدا شد به گونه‌ای که اکنون شاید کمتر از یک‌ششم وسعت سرزمینی ۳۰۰ سال گذشته را در اختیار داریم.

وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی که با مبانی ایرانی و اسلامی حضرت امام (ره) شکل گرفت، پای هر سرباز متخاصم را از تجاوز به خاک این کشور قلع و قمع کردیم. اکنون هم جنگ ۱۲ روزه رخ داد در حالی که ما هیچ وقت شروع‌کننده جنگی نبودیم و با تدبیر مقام معظم رهبری در وسط مذاکره بودیم اما متاسفانه آن‌ها این جنگ را با چراغ سبز آمریکا بر ما تحمیل کردند.

نماینده اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با این کار آن‌ها، در تاریخ ثبت خواهد شد که آمریکا و کشورهای اروپایی بدعهد هستند. باید بدانیم که مقاومت هزینه دارد اما تاریخ نشان داده است که هزینه مقاومت به مراتب کمتر از سازش است.

وی ادامه داد: ما دیدیم زمانی که محمد قذافی رهبر لیبی با اعتماد به آمریکا و برخی کشورهای اروپایی تجهیزات هسته‌ای و دفاعی خود را به آمریکا و کشورهای اروپایی تقدیم کرد، در نهایت نتیجه این اعتماد به نابودی خودش، جنگ داخلی و بحران در کشور لیبی ختم شد و همچنان این بحران ادامه دارد به گونه‌ای که مردم تاکنون بویی از آسایش نبرده‌اند.

یوسفی گفت: زمانی که این جنگ بر ما تحمیل شد، نقش حضرت آقا، همراهی و همدلی و اعتقاد راسخ مردم و پشتیبانی نیروهای مسلح نشان داد که مردم حاضر هستند جانشان را تقدیم کنند اما وجبی از خاک یا عزت این کشور از دست نرود. آمریکا و نتانیاهو گفتند که می‌خواهند تسلیم شدن ایران را ببینند. ما اهل جنگ نبودیم اما دیدیم که تله مذاکره ما را به ورطه جنگ برد.

وی افزود: هدف دشمن این بود که با کشتن فرماندهان و دانشمندان و به نوعی تصمیم‌گیران ما در ارکان سیاسی و نظامی، اتاق فرمان و مدیریت را از هم بپاشند. آن‌ها می‌خواستند توان غنی‌سازی صلح‌آمیز هسته‌ای و توان موشکی ما را نابود کنند. همچنین برنامه‌ریزی کرده بودند با ایجاد ترور و وحشت، مسئولان سیاسی و نظامی ما را مانند مدل لبنان به پناهگاه ببرند و به نوعی زندگی مخفی داشته باشند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=71596

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.