• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

شهرداری اهواز تماشا می کند؛ پارکبان‌های قلابی فضا می فروشند

  • کد خبر : 70147
  • 11 می 2025 - 13:48
شهرداری اهواز تماشا می کند؛ پارکبان‌های قلابی فضا می فروشند

در برخی مناطق شهری اهواز، از جمله زیر پل‌ها، اطراف بیمارستان‌ها و مراکز شلوغ، افرادی بدون مجوز و به صورت خودسرانه اقدام به دریافت هزینه پارکینگ از شهروندان می‌کنند. این افراد معمولاً با پوشیدن جلیقه‌های زرد و ارائه رسیدهای بی‌اعتبار، خود را پارکبان معرفی کرده و از رانندگان وجه طلب می‌کنند؛ اقدامی که بدون هیچ‌گونه […]

در برخی مناطق شهری اهواز، از جمله زیر پل‌ها، اطراف بیمارستان‌ها و مراکز شلوغ، افرادی بدون مجوز و به صورت خودسرانه اقدام به دریافت هزینه پارکینگ از شهروندان می‌کنند. این افراد معمولاً با پوشیدن جلیقه‌های زرد و ارائه رسیدهای بی‌اعتبار، خود را پارکبان معرفی کرده و از رانندگان وجه طلب می‌کنند؛ اقدامی که بدون هیچ‌گونه نظارت قانونی صورت می‌گیرد.

شکایت شهروندان از اخاذی پارکبان‌های غیرمجاز/جلیقه‌های زرد، رسیدهای جعلی، شهرداری اهواز تماشاگر پارکبان‌های قلابی

برخی شهروندان اهوازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، از این پدیده به‌عنوان سوءاستفاده از فضای شهری یاد کرده و خواستار برخورد فوری مسئولان با این افراد شده‌اند.سیمین احمدی، یکی شهروند اهوازی، در این باره گفت: در نقاط شلوغ شهر، مثل زیر پل‌ها و اطراف بیمارستان‌ها، افراد سودجو با جعل عنوان پارکبان از مردم پول می‌گیرند. این افراد گاهی در صورت اعتراض رانندگان، با آن‌ها درگیر می‌شوند یا حتی تهدید می‌کنند. چرا شهرداری اقدامی نمی‌کند؟ مگر می‌شود هر کسی بدون مجوز پول بگیرد؟

زهرا محسنی، یکی دیگر از رانندگان، نیز گفت: هر بار که به بیمارستان امام خمینی (ره) می‌روم، مجبورم مبلغی را به این افراد بپردازم. مشخص نیست این پول به کجا می‌رود. مسئولان باید جلوی این سوءاستفاده را بگیرند.این در حالی است که سعید کریمی نیز از تجربه مشابهی گفت: در خیابان اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره)، تقاطع غیرهمسطح دانشگاه چمران، در محوطه بیرونی نمایشگاه بین‌المللی خوزستان و حتی در بازارچه جمعه در مهدیس و هر مکان شلوغ دیگر، افراد بدون هیچ نظارتی از مردم پول می‌گیرند. این افراد حتی در صورت اعتراض، با مردم درگیر می‌شوند. این وضعیت باید اصلاح شود.

یکی دیگر از شهروندان اهوازی که در محل نمایشگاه‌های دائمی اهواز حضور داشت، در این باره گفت: متأسفانه شاهد هستیم که در روزهایی که نمایشگاه برگزار می‌شود یا در پارک‌های سطح شهر برنامه‌ای اجرا می‌گردد، برخی افراد از مردم برای پارک خودرو در سطح خیابان‌ها پول دریافت می‌کنند. گاهی نیز ادعا می‌کنند که وابسته به نیروی انتظامی یا شهرداری هستند.

وی ادامه داد: همچنین هنگامی که در حرم علی بن مهزیار اهوازی مراسمی برگزار می‌شود، در مسیر خاکی منتهی به حرم، افرادی هستند که از رانندگان برای پارک خودرو پول دریافت می‌کنند.

ابعاد حقوقی و قانونی

فعالیت این افراد تحت عنوان «پارکبان های غیرمجاز» در تضاد با قوانین شهری و حقوق شهروندی قرار دارد. طبق قوانین جاری، مدیریت فضای شهری و معابر عمومی به عهده شهرداری است و دریافت هزینه پارکینگ بدون مجوز قانونی نوعی تخلف محسوب می‌شود.اما نکته مهم این است که ورود نیروی انتظامی به این موضوع نیازمند شکایت رسمی از سوی دستگاه متولی، یعنی شهرداری، است. بر اساس قوانین، نیروی انتظامی و راهور تا زمانی که شهرداری به‌صورت رسمی شکایت نکند، نمی‌توانند به این مسئله ورود کنند و با افراد متخلف برخورد کنند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=70147

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.