رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اشاره به احتمال مواجهه با حوادث ناگوار در چهارشنبهسوری، از آمادگی کامل اورژانس جنوب غرب برای ارائه خدمات به مصدومان احتمالی خبر داد.
دکتر افشین دریانبرد امروز (۲۱ اسفندماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که سال گذشته انجام شد، در چهارشنبهسوری گذشته تنها هفت مصدوم داشتیم که هیچکدام از آنها دچار صدمات طولانیمدت و معلولیت نشدند.
وی افزود: از همه شهروندان به ویژه جوانان تقاضا داریم که در این روزها نکات ایمنی را رعایت کنند و امیدواریم با همان رفتار سال قبل، حتی همان هفت مصدوم را هم نداشته باشیم.
دریانبرد ادامه داد: تمام پایگاههای اورژانس جنوب غرب خوزستان در چهارشنبهسوری در حالت آمادهباش کامل هستند و با دیگر ارگانهای خدماترسان اعم از پلیس، شهرداری، آتشنشانی و … نیز هماهنگی بسیار خوبی انجام شده است تا شهروندان بتوانند در آرامش و سلامتی کامل شادی کنند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: شهروندان دقت کنند در صورت وقوع حادثه در چهارشنبهسوری، از جابهجایی سریع و بیمحابای مصدوم که موجب آسیبدیدگی بیشتر خواهد شد پرهیز کنند و سریع با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند. این قول را میدهم که همکاران ما کمتر از ۱۰ دقیقه بالای سر مصدوم باشند.
وی عنوان کرد: حتی آمار ۴ دقیقهای رسیدن بر بالین مصدوم را هم داریم و هر چقدر اتفاق کمتر باشد این سرعت بیشتر خواهد شد.

