• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
4

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان : ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت چغندرقند پاییزه می‌رود

  • کد خبر : 53337
  • 11 اکتبر 2023 - 20:28
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان : ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت چغندرقند پاییزه می‌رود

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت چغندرقند پاییزه می‌رود. عبدالرضا سید احمدی در گفت ‌و گو با ایسنا با اشاره به کشت چغندرقند پاییزه در خوزستان اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده قرار است ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان […]

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت چغندرقند پاییزه می‌رود.

عبدالرضا سید احمدی در گفت ‌و گو با ایسنا با اشاره به کشت چغندرقند پاییزه در خوزستان اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده قرار است ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان به زیر کشت چغندرقند پاییزه بروند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سطح زیر کشت چغندرقند پاییزه در استان بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار بود، گفت: سال گذشته تولید چغندرقند پاییزه یک میلیون و ۴۴ هزار تن بوده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عنوان کرد: امسال با توجه به شرایطی که وجود دارد پیش بینی می‌کنیم عملکرد خوبی در تولید چغندرقند پاییزه داشته باشیم و بیش از یک میلیون و ۱۵۷ هزار تن چغندر از مزارع استان برداشت کنیم.

سید احمدی ادامه داد: تاریخ کشت، عوامل زیان رسان، تغذیه، درجه حرارت، وضعیت بارندگی و الگوی کشت از عوامل موثر در تولید چغندرقند هستند و توجه به این موضوعات می‌تواند بهره‌وری را در این حوزه افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: کشت چغندرقند پاییزه در خوزستان تا دهه اول آبان ماه ادامه دارد و هماهنگی‌های لازم برای تامین آب این کشت نیز انجام شده است.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=53337

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.