• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 11 - صفر - 1448
  • برابر با : Sunday - 26 July - 2026
کل اخبار 24534اخبار امروز : 0
2

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد شرکت ۳۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در جشنواره فرهنگی “امید فردا”

  • کد خبر : 50193
  • 13 جولای 2023 - 18:49
مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد شرکت ۳۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در جشنواره فرهنگی “امید فردا”
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از شرکت ۳۰۰ هزار دانش‌آموز در جشنواره فرهنگی هنری امید فردا خبر داد.

مسعود حمیدی‌نژاد در آیین اختتامیه چهل و یکمین دوره جشنواره فرهنگی هنری امید فردا که امروز (۲۱ تیرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره فرهنگی هنری امید فردا یکی از بسترهایی است که آموزش و پرورش کشور فراهم کرده است تا دانش‌آموزان بتوانند توانمندی‌های خود در عرصه‌های فرهنگی و هنری را به نمایش بگذارند و در رقابت با سایر هم‌سالان خود بهترین آثار خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ۳۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در مرحله منطقه‌ای جشنواره فرهنگی هنری فردا شرکت کردند و بیش از یک هزار و ۴۴۷ مقام استانی توسط دانش‌آموزان کسب شد. همچنین ۲۴ شهرستان موفق به کسب رتبه‌های برتر استانی شدند و ۳۱ شهرستان موفق به کسب رتبه های اول، دوم، سوم و شایسته تقدیر شدند. در پایان نیز ۲۲۸ دانش آموز خوزستانی به مرحله کشوری این جشنواره راه یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در این سطح نقش مهمی در ترویج گفتمان تحولی در جامعه ایفا می‌کند، یادآور شد: دانش آموزان به عنوان طلایه‌داران تحقق تمدن اسلامی نقش مهمی در ترویج گفتمان فرهنگی تربیتی در جامعه ایفا می‌کنند.

وی گفت: امروز تحقق جهاد تبیین به یک برنامه اولویت‌دار در عرصه فرهنگی کشور مبدل شده است و البته پیشبرد این هدف مهم و متعالی باید از طریق شیوه‌های نوین و تحولی دنبال شود و هنر به عنوان یک شیوه تعاملی و اثربخش، بستر خوبی برای انتقال مفاهیم تربیتی در جامعه است.

محبوبه ایزدی‌پناه مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این مراسم گفت: انتظار ما از جامعه دانش‌آموز جوان و نوجوان خوزستانی تاثیرگذاری مثبت در فرهنگ‌سازی است و قطعا به استفاده از نظر جوانان و نوجوانان نیاز داریم.

وی افزود: چهل و چند سال از انقلاب می‌گذرد؛ دانش‌آموزان در عرصه پا گذاشتن به اجتماع هستند و قطعا با توجه به سرعت تغییرات اجتماعی که در دنیا در حال رخ دادن است، متناسب با این تغییرات اتفاقاتی رخ می‌دهد و ما انتظار داریم که هم معلمان و هم دانش‌آموزان وظیفه خود را خوب انجام دهند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: پرورش در ساختار وزارت آموزش و پرورش نسبت به انتظارات موجود، مقداری کم رنگ شده بود اما همایش‌های این چنینی نشان‌دهنده وجود همت در این حوزه است.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=50193

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.