• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
2

استاندار خبر داد ؛ تصویب کشت ۴۰ هزار هکتار در حوزه آبریز کرخه در خوزستان

  • کد خبر : 48676
  • 01 ژوئن 2023 - 19:09
استاندار خبر داد ؛ تصویب کشت ۴۰ هزار هکتار در حوزه آبریز کرخه در خوزستان
استاندار خوزستان گفت: ۴٠ هزار هکتار کشت غیر از شلتوک با الگوی کشت اعلام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی در حوضه آبریز کرخه تصویب شد.

به گزارش منجنیق نیوز به  نقل از استانداری خوزستان، علی اکبر حسینی محراب درجلسه بررسی وضعیت کشت تابستانه در حوضه آبریز کرخه بیان کرد: وضعیت ذخیره آب پشت سد کرخه باید به معتمدین مردم، ریش سفیدها، نمایندگان انجمن ‌ها و تشکل ها نشان داده شود تا مردم از وضعیت حوضه آبریز کرخه اطلاع داشته باشند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: رسانه‌های تصویری به ویژه صدا و سیما میزان آب ذخیره پشت سد کرخه را به مردم نشان دهد تا کشاورزان همکاری بیشتری را با مسئولان استان در مدیریت آب سد کرخه داشته باشند.

استاندار خوزستان با بیان اینکه جهاد کشاورزی الگوی کشت در کرخه را تعیین کند؛ بیان کرد: سران عشایر، گروه های جهادی، بزرگان کشاورزان در تبیین مردم برای همکاری در مدیریت آب حوضه آبریز کرخه کمک کنند.

حسینی محراب افزود: کارشناسان دانشگاه کشاورزی با حضور در برنامه‌ های مختلف الگوی کشت را برای مردم تشریح کنند.

استاندار خوزستان بر کشت محدود و مدیریت شده در پایین دست کرخه ادامه داد: مشوق های تخفیف آب در دستور کار قرارگیرد.

به دلیل وقوع خشکسالی و کاهش بارندگی در چند سال اخیر در حوضه آبریز کرخه ذخیره آب پشت این سد کاهش داشته است و به همین منظور کشت در این حوضه آبریز در تابستان جهت مدیریت آب با محدودیت انجام می‌شود .

شهرستان‌های جنوبی و غربی استان از حوضه آبریز کرخه آب مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=48676

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.