• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
2

رئیس کل دادگستری خوزستان خبر داد دیه جان‌باختگان واژگونی مینی‌بوس کارگران شوشتر پرداخت شد

  • کد خبر : 46947
  • 20 آوریل 2023 - 23:56
رئیس کل دادگستری خوزستان خبر داد دیه جان‌باختگان واژگونی مینی‌بوس کارگران شوشتر پرداخت شد
رئیس کل دادگستری خوزستان از پرداخت دیه کامل ۱۷ نفر از جان‌باختگان سانحه تصادف کارگران فصلی شهر شرافت شوشتر خبر داد.

علی دهقانی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در یک سانحه رانندگی، مینی‌بوس کارگران فصلی زراعی شهر شرافت واژگون شد که در اثر این حادثه، راننده و ۱۷ نفر از سرنشینان خودرو فوت کردند که با دستورات قضایی لازم و پیگیری‌های انجام شده و نیز حضور میدانی رئیس دادگستری و دادستان شهرستان شوشتر در محل حادثه، بلافاصله پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع و حفظ حقوق بازماندگان، در کوتاه‌ترین زمان ممکن جلساتی با مدیرکل بیمه ایران و صندوق خسارات بیمه بدنی تشکیل و با توجه به فوت راننده مقصر، با تنظیم انحصار وراثت محدود و کوتاه شدن فرایند رسیدگی، نیمی از دیه متوفیان به خانواده‌های آنان پرداخت شد.

دهقانی گفت: پس از بررسی بیشتر پرونده با توجه به ضرورت پرداخت دیه به اولیای دم جان‌باختگان، با برگزاری جلساتی با مدیرعامل بیمه ایران و مدیر این بیمه در استان خوزستان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، پیش از اتمام فرآیند رسیدگی به پرونده، باقی‌مانده دیه جان‌باختگان نیز از طریق این بیمه به اولیای دم پرداخت شد. تعیین خسارت و نحوه پرداخت دیه مصدومان این سانحه نیز در دست بررسی است که به زودی دیه آنان نیز پرداخت می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت بهبود وضع جاده‌های شوشتر، افزود: رسیدگی به سایر ابعاد پرونده و تعیین تقصیر مقصران دیگر ادامه دارد و رفع نقاط حادثه‌خیز از طریق کمیته نظارت بر حقوق عامه و شورای پیشگیری از وقوع جرم دادسرای شوشتر مورد تاکید و پیگیری قرار دارد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=46947

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.