به گزارش منجنیق نیوز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در این آیین که پیش از ظهر امروز چهارشنبه (18 خرداد 1401) در محل این اداره کل برگزار شد، به جمله معروف نماز ستون دین است اشاره کرد و گفت: همین فرمایش مختصر اما پرمغز نشان می دهد که اگر نماز نباشد،هیچ چیزی نیست.
حجت الاسلام رضا کلاه کج ادامه داد: به همین دلیل است که می گویند زمانی که کاری به وقت نماز خورد آن کار را متوقف کنید یا اگر گرفتاری یا مشکلی در زندگیتان است نماز بخوانید.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل گشایش در کارها نماز اول وقت است افزود: اهمیت نماز آنقدر بالا است که بر هیچ کسی پوشیده نیست.
مدیر ستاد اقامه نماز استان خوزستان نیز در این آیین با تاکید بر اهمیت و جایگاه بالای نماز در پیشگاه خداوند گفت: هر رئیس اداره ای را که انتخاب می کنید سفارش اولیه من این است که نمازش را اول وقت در محل کار بخواند و این مهم را به فرزندان و خانواده اش نیز یادآور شود و آنها را نیز با اخلاق،دین و تواضع به این سمت بکشاند.
سید موسی بلادیان با بیان اینکه در اداره مدیرکل و کارکنان نماز اول وقت بخوانند افزود: نماز اول وقت در اداره کل خوانده شود که مراجعین نیز با رغبت به این سمت و سو بیایند. همچنین برگزاری جشن تکلیف برای فرزندان پسر و دختر کارکنان در نظر گرفته شود.
وی به تاثیر فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: فضای مجازی مانند شمشیر است و اگر دست آدم درست باشد دشمن را از پای در می آورد و اگر دست آدم نادرست باشد،به دوست آسیب وارد می کند.
در پایان این نشست از مروجان نماز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اهدای لوح تقدیر و هدایا تجلیل شد.

