• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

معاون شهردار اهواز خبر داد: آغاز عملیات قیر پاشی و آسفالت مسیر تکمیلی زردشت تا زیر گذر جانباز

  • کد خبر : 31275
  • 03 آوریل 2022 - 13:46
معاون شهردار اهواز خبر داد: آغاز عملیات قیر پاشی و آسفالت مسیر تکمیلی زردشت تا زیر گذر جانباز
پرویز حسینی گفت: عملیات بهسازی و لکه گیری آسفالت خیابان‌ها و معابر شهر در جهت تسهیل در تردد شهروندان و وسایل نقلیه در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری اهواز قرار دارد و به صورت جدی در حال انجام است.
به گزارش منجنیق نیوز، وی افزود: امروز جمعه دوازدهم فروردین ماه، عملیات قیر پاشی و روکش آسفالت مسیر تکمیلی زردشت تا زیر گذر جانباز به طول ۱۵۰۰ متر و عرض ۱۱ متر در دو باند رفت و برگشت نیز در حال انجام است.

حسینی تصریح کرد: اجرای عملیات روکش آسفالت مسیر با مساحت ۳۰۰۰ متر مربع و لایه با ضخامت ۱۰ سانتیمتری و جدول کاری ۷۰۰ متر طول در حال اجرا است.

این مقام مسئول یادآورشد: با بهره برداری از این پروژه به عنوان یکی از محورهای اصلی منطقه کیانشهر، مهرشهر، زردشت و دیگر مناطق همجوار تسهیل در تردد خودروها رادر این مسیرها شاهد خواهيم بود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز در پایان تصریح کرد: تلاش‌ مجموعه شهرداری بر این است‌‌ که در کوتاهترین بازه زمانی با اتمام عملیات لکه گیری و آسفالت خیابان‌های شهر، موجبات خشنودی همشهریان را فراهم سازد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=31275

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.