• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

۸۰ دستگاه موتورلانس به مراکز اورژانس کلان شهرها اختصاص یافت

  • کد خبر : 30777
  • 23 مارس 2022 - 19:11
۸۰ دستگاه موتورلانس به مراکز اورژانس کلان شهرها اختصاص یافت
رییس سازمان اورژانس کشور گفت: ۸۰ دستگاه موتور لانس (آمبولانس موتوری)با آغاز سال جدید به مراکز فوریت های پزشکی کلان شهرهای کشور تحویل داده شد.
به گزارش پایگاه خبری منجنیق نیوز ،دکتر جعفر میعادفر روز سه شنبه در جریان سفر به خوزستان و بازدید از پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی در یادمان‌های دفاع مقدس بیان کرد: در کلان شهرها به دلیل ترافیک و نوع ساختار شهری و در مناطق کم برخوردار شهری به دلیل بافت قدیمی مشکلاتی برای تردد آمبولانس.ها و ارائه خدمات وجود دارد.

وی با بیان اینکه برای بالا بردن سرعت عمل و عبور آسان تر از ترافیک از موتور لانس استفاده خواهیم کرد، افزود: برنامه داریم این موضوع را در سال جدید توسعه دهیم و  زمان انجام عملیات های امداد را کاهش دهیم.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: بخش زیادی از عملیات‌ها درمان در محل هستند و موتور لانس هم می‌تواند با سرعت بالا برای درمان فرد بیمار ورود کند.

وی افزود: امروز از چند یادمان بازدید کردم و خوشبختانه  امدادگران فوریت های پزشکی حضور گسترده ای را برای خدمات رسانی به مسافران راهیان نور دارند.

میعادفر با اشاره به اهمیت تقویت لجستیک و خودرو مراکز فوریت‌های پزشکی اظهارداشت: یکی از مطالبات رییس جمهور در بازدید از سازمان اورژانس، تامین آمبولانس بود که پیگیری جدی برای نوسازی ناوگان را خواهیم داد.

رییس سازمان اورژانس کشور امروز در جریان سفر خود به خوزستان از کارگاه تعمیر آمبولانس در اهواز و پایگاه‌های فوریت های پزشکی مستقر در یادمان شهدا و دفاع مقدس هویزه بازدید داشتند.

وی همچنین از یادمان شهدای شلمچه نیز بازدید خواهند کرد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=30777

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.