به گزارش منجنیق نیوز، دکتر جاسب دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ به همراه تنی چند از بیمارانش به سینما هلال اهواز برای مشاهده فیلم های چهلمین جشنواره فیلم فجر آمد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در حضور تماشاگران از وی تقدیر به عمل آورد.
سید امین سپهریان دبیر اجرایی چهلمین جشنواره فیلم فجر در اهواز ضمن تقدیر از دکتر کاوه جاسب، اظهار کرد: دکتر جاسب اصالتا فرزند جنوب تهران است اما سالیان سال است که به مردم خوزستان خدمت می کند، معتقدم ایشان به تنهایی یک پزشک نیست، بلکه یک انسان واقعی و یک قهرمان است و بر خود لازم می دانیم از همین جا از ایشان تقدیر کنیم.
دکتر جاسب درباره اینکه اغلب در مکان های مختلف همراه بیمارانش حضور دارد، می گوید: من فکر نمی کنم فکری پشت این فرآیند باشد و همه این کارهایی که انجام می دهم و بیمارانم را همراه خودم می برم دلی است و نمی توانم حتی به تنهایی یک لیوان آب هم بخورم.
وی افزود: هرجایی و هرسفری که بخواهم بروم بدون استثناء گروهی از بیمارانم که توانش را دارند به تنهایی یا با خانواده هایشان همراهم برده ام.
دکتر جاسب درباره حضورش در سینما، گفت: امشب هم چندتا از بیمارانم را که پلاکت پایین دارند و مشکل و یا تب نداشتند به همراهم آمدند و برای بیماران قطعا جذاب است که دکترشان را کنار خود در این فضا ببینند.
این پزشک متخصص درباره تاثیر فیلم بر روی بیماران می گوید: دیدن فیلم بر روحیه بیماران بسیار تاثیر مثبت دارد، چرا که در یک فیلم سیاست، تاریخ، عشق و محبت نهفته است و همه این ها را به ما می دهد و فیلم یک آموزگار است و من و بیمارانم را از تمام تنش ها و دردها دور می کند و بسیار دلنشین است.
وی معتقد است: تا کسی درد را نچشیده باشد نه اینکه فقط خوانده باشد، نمی تواند آنگونه که باید آن را درمان کند، درمان فقط نسخه نوشتن نیست. درمان یعنی درد بیمار را حتی در هنگام دارو گرفتن بدانم و اگر پول و جای خواب ندارد او را درککنم و اینها هم جزو درمان هستند. من با هرکدام از بیمارانم زندگی و آنها را درک کردم، درد کشیدم و درمان شدم.
دکتر جاسب اظهار کرد: امیر حسین موسوی کودک ۹ ساله ای که چندین سال است تحت درمان من است در مقابله با درد خیلی قوی است و من به او افتخار می کنم و امشب به همراه خود برای مشاهده فیلم او را به سینما آوردم.
وی در پایان گفت: من هیچ کاری اضافه تر از وظیفه ام انجام نمی دهم و مردم این شهر بسیار در حق من لطف دارند و نمی دانم چگونه لطف آن ها را جبران کنم.
گفتنی است؛ به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در سینما هلال اهواز با حضور ناصر چنانی قائم مقام دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر در خوزستان و سید امین سپهریان دبیر اجرایی جشنواره فیلم فجر از دکتر کاوه جاسب با اهدای تابلو فرش در حضور تماشاگران تقدیر شد.

