• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

غیر حضوری شدن کلیه فعالیت های آموزشی در خوزستان

  • کد خبر : 29086
  • 03 فوریه 2022 - 22:33
غیر حضوری شدن کلیه فعالیت های آموزشی در خوزستان
به مدت یک هفته کلیه فعالیت های آموزشی در خوزستان به صورت غیر حضوری انجام می شود.

به گزارش منجنیق نیوز: فرمانده قرارگاه عملیاتی -نظارتی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان  در نشست قرارگاه مدیریت کرونا گفت :  در حال حاضر شهرهای امیدیه، دزفول، اهواز، شوشتر، آبادان و ایذه در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند.

وی با اشاره به محدودیت‌های در نظر گرفته شده در شهرهای قرمز و نارنجی افزود :  به مدت یک هفته کلیه فرآیندهای آموزشی در همه مقاطع آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه و در کلیه سطوح دانشگاه‌ها (به استثنا دوره تکمیلی) به صورت غیر حضوری ارایه می‌شود.

وی ادامه داد : از تمامی  به هم‌استانی‌های عزیز درخواست می شود ضمن  دستورالعمل های  بهداشتی شامل استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، عدم شرکت در اجتماعات را جدی بگیرند و نسبت به دریافت دوز سوم واکسن خود  افرادی که در دریافت دز دوم واکسن خود تاخیر دارند به سرعت اقدام کنند.

 

فرمانده قرار گاه عملیاتی نظارتی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان بیان کرد :   از کلیه صنوف و فعالیت‌های که با مردم سرکار دارند تقاضا داریم به وظایف خود براساس طرح اعمال محدودیت‌های هوشمند کرونایی عمل کنند و هر گونه تخطی از آن‌ها تخلف محسوب میشود که برابر با مقررات با صنوف متخلف برخورد می‌شود.

حیاتی با اشاره به اینکه رستوران‌های ارایه دهنده خدمات باید حتما دو دوز واکسن خود را دریافت و  تالارها براساس رنگ بندی کرونا و ظرفیت مشخص شده فعالیت داشته باشند ، تاکید کرد :  کارکنان ادارات باید ۲ دوز واکسن خود را دریافت کرده باشند در غیر این صورت حق حضور در محل کار را ندارند و براساس تخلفات اداری با آن‌ها برخورد می‌شود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=29086

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.