• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

مدیرعامل آبفا خوزستان تشریح کرد آخرین وضعیت اجرای طرح‌های فاضلاب اهواز

  • کد خبر : 21818
  • 24 آگوست 2021 - 20:38
مدیرعامل آبفا خوزستان تشریح کرد آخرین وضعیت اجرای طرح‌های فاضلاب اهواز
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان آخرین وضعیت اجرای طرح‌های فاضلاب اهواز را تشریح کرد.

به گزارش منجنیق نیوز محمدرضا کرمی‌نژاد، با اشاره به آخرین وضعیت طرح فاضلاب اهواز اظهار کرد: در حال حاضر در دو گام توسعه و ایجاد آمادگی برای عبور از آبگرفتگی‌های اهواز، در حال پیگیری و اجرای طرح فاضلاب هستیم.

وی با اشاره به طرح توسعه فاضلاب اهواز افزود: در این خصوص قراردادی با قرارگاه خاتم به ارزش ۷۴۰ میلیارد تومان منعقد شده است. بر این اساس قرار است قرارگاه خاتم در مدت سه سال، حدود ۱۰۵ کیلومتر خط اصلی و ۱۰ دستگاه ایستگاه پمپاژ جدید در اهواز اجرایی کند. قرار است ۱۵ دستگاه پمپاژ فرسوده و قدیمی شهر اهواز نیز توسط قرارگاه خاتم بازسازی و نوسازی شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: قرارگاه فعالیت خود را آغاز کرده و کار به سرعت در حال انجام است و هر هفته جلسه‌ای با قرارگاه خاتم در خصوص مسائل و مشکلات برگزار خواهد شد تا روند اجرای پروژه بدون توقف انجام شود.

وی در خصوص آمادگی اهواز برای عبور از آبگرفتگی‌ها و پسزدگی فاضلاب در زمان بارندگی افزود: در این زمینه جلساتی با پیمانکاران طرح‌ها برگزار کرده‌ایم و پیگیر حل مشکلات پیمانکاران نیز هستیم و امیدواریم با پرداخت مطالبات این پیمانکاران شاهد اقداماتی از سوی آن‌ها باشیم و پروژه‌هایی که در اختیار آن‌ها قرار داده شده است، به سرعت اجرایی شوند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=21818

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.