• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

بخشنامه پیگیری تبدیل وضعیت ایثارگران از سوی بنیاد شهید+ درخواست آمار

  • کد خبر : 21021
  • 08 آگوست 2021 - 15:58
بخشنامه پیگیری تبدیل وضعیت ایثارگران از سوی بنیاد شهید+ درخواست آمار
بخشنامه پیگیری تبدیل وضعیت ایثارگران از سوی بنیاد شهید (بخشنامه شماره 206005/00/530 مورخ 9/5/1400 بنیاد شهید و امور ایثارگران)

پیرو نامه‌های شماره 37459/00/530، 78880/00/530 و 106123/00/530 مورخ 7/2/1400 و 1/3/1400 و 27/3/1400 در خصوص اجرای قانون استفساریه بند “و” ماده (44) قانون برنامه پنجم و بند «د» تبصره 20 قانون بودجه 1400 کل کشور  موضوع تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل غیررسمی در آن دستگاه به استحضار می‌رساند:

جلسه مشترکی از طرف کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان محترم سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه و نیروهای مسلح در این راستا برگزار شد و مقرر گردید کلیه دستگاه های مشمول ماده 2 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که آن دستگاه و کلیه واحدهای تابعه نیز مشمول این ماده قانونی می گردد، با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان اداری و استخدامی کشور، در سریع ترین زمان نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگران موضوع بند قانونی مذکور اقدام نمایند. لذا خواهشمند است دستور فرمایند حداکثر تا پایان وقت اداری روز 13/5/1400 موارد ذیل اقدام و به شرح جدول ارائه شده طی نامه های فوق الذکر در قالب برنامه اکسل به صورت لوح فشرده و از طریق ایمیل به آدرس … ارسال نمایند.

1- ارسال نسخه ای از بخشنامه ابلاغی به کلیه مراکز تابعه آن سازمان به این بنیاد.

2- ارائه لیست کامل ایثارگران شاغل غیررسمی در آن دستگاه و سازمان های تابعه در قالب جدول اکسل.

3- ارائه لیست اسامی کلیه ایثارگران مشمول که تا کنون در راستای اجرای بند «د» تبصره 20 قانون بودجه سال 1400و همچنین قانون تفسیر بند «و» ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه تبدیل وضعیت شده اند.

4- اعلام موانع و مشکلاتی که آن دستگاه برای تبدیل وضعیت با آن مواجه می باشد و همچنین پیشنهاد رفع مشکل.

لازم به ذکر است بر اساس حکم مصوبه یاد شده، کلیه کارکنان غیررسمی اعم از رسمی آزمایشی، پیمانی، قراردادی، شرکتی، حجمی و طرحی و دارای سایر حالات استخدامی مشمول این قانون می باشند.

همچنین با تأکید اعضای محترم جلسه مذکور مقرر گردید گزارش اقدامات دستگاه ها حداکثر ظرف مدت 2 هفته به کمیسیون اجتماعی مجلس ارائه و دستگاه هایی که از انجام این مهم استنکاف نموده و یا به هر دلیلی تأخیر و تعلل نمایند به کمیسیون اصل 90 مجلس، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور معرفی گردند.

توفیق و سعادت جنابعالی و کلیه همکاران محترم را از خداوند منان مسئلت دارم.

پاکدل- معاون تعاون و امور اجتماعی

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=21021

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.