به گزارش منجنیق نیوز مدیر روابط عمومی اورژانس خوزستان در گفتگو با خبرنگار خوزتاب از فوت یک نفر و مصدومیت ۱۰ نفر براثر حوادث رانندگی شب گذشته در جاده هفتکل_باغملک و باغملک_ایذه خبر داد.
🔴ساعت 20 جمعه ۱مرداد، واژگونی پژو۴۰۵ پس از برخورد با پژو پارس در محور هفتکل-باغملک، منجر به فوت یک نفر (مادر ۳۵ ساله) و مصدومیت ۵نفر (۴فرزند و پدر) شد. مصدومان این حادثه به دلیل شدت جراحات به بیمارستان گلستان اهواز اعزام شدند.
🔴همچنین ساعت 23 شامگاه جمعه، برخورد پراید و L90 در محور باغملک-ایذه مصدومیت ۵ نفر را در پی داشت. مصدومان برای ادامه مداوا به بیمارستان باغملک منتقل شدند.
⚠️به گزارش منجنیق نیوز، تصادفات رانندگی محور اهواز_هفتکل_باغملک_ایذه(معروف به جاده مرگ) طی سه هفته گذشته بیش از ۱۰ فوتی و ۲۵ مصدوم برجای داشت.

