من اصلاح طلبم اما رای ام محسن رضایی است، زیر هم اقتصاددان است و هم برنامه دار، هم دلسوز است، هم ولایتمدار
من اصلاح طلبم اما رای ام محسن رضایی است هم اقتصاددان است. هم برنامه ریز هم خاک خورده انقلاب است هم فرمانده جنگ ۸ساله، فرمانده شهیدان سلیمانی و خرازی و باقری و خیلی های دیگر
آری محسن رضایی دلسوزمردم است و سینه چاک خدمت او محسن امام است. همانطورکه امام راحل در جنگ نابرابر با دشمن به سبزوار۲۶ساله اعتماد نمودو اورا فرمانده سپاه اسلام نمود و اسمش را از سبزوار به محسن تعبیرو تغییرنمود، ماهم بایدادامه دهنده راه امام باشیم، اینبار درسنگر خدمت در رقوه مجریه آقامحسن امام راانتخاب کنیم.
رضایی فرزندامام و انقلاب است اصلاح طلب واصولگراپیش آقامحسن فرقی ندارد. او شایستگان، نخبگان وانقلابیون رابرای خدمت بمردم درکنارخود انتخاب می نماید، پس نتیجه می گیریم فاکتور رای دادن به آقامحسن اصلاح طلب و اصولگرایی نیست فاکتور رای دادن به آقامحسن انقلابی گری درخط رهبری بودن و دلسوخته خدمت کردن به مردم است و در این راه بایدمواظب حرکات تحریک کننده و نفاق افکنی بعضی افراد باشیم.
ختم کلام انتخاب آقامحسن رای نهایی ماست واصلاح طلب و اصولگرا یک کلام آقامحسن
والسلام
البرزصیدال تدویی از جانبازان جنگ تحمیلی

