• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
10
مدیرعامل نیروگاه خبر داد

بازسازی بیش از ۱۱۲۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز

  • کد خبر : 16477
  • 11 آوریل 2021 - 18:12
بازسازی بیش از ۱۱۲۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز از بازسازی بیش از یک هزار و ۱۲۰ قطعه صنعتی در این نیروگاه خبر داد.

به گزارش منجنیق نیوز خلیل محمدی، اظهار کرد: تداوم و کاهش هزینه‌های تولید، از جمله نکات بسیار مهم در بهره‌وری از نیروگاه‌های تولید برق است؛ کارکرد بیشتر قطعات نیروگاهی در شرایط سخت کاری، از جمله درجه حرارت و فشار کاری بالای سیال، باعث آسیب‌دیدگی و استهلاک بالای این قطعات می‌شود.

وی افزود: با توجه به این مسائل و شرایط دشوار کاری قطعات و تجهیزات نیروگاهی، عیب ‌یابی به موقع و بازسازی این آسیب‌ها در کوتاه‌ترین زمان در امر تولید برق بسیار ضروری است تا شاهد مساله خاصی در این زمینه نباشیم.

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: با تکیه بر دانش و تجربه نیروهای متخصص و بهره‌مندی از امکانات داخلی، در سال ۹۹ توانستیم یک هزار و ۱۲۰ قطعه نیروگاهی را در کارگاه‌های مستقر در نیروگاه، بازسازی کنیم و به بهره‌برداری مجدد برسانیم.

محمدی تصریح کرد: بازسازی قطعات به منظور صرفه‌جویی ارزی و جلوگیری از هدررفت منابع مالی در نیروگاه رامین اهواز انجام شده است.

وی افزود: نیروگاه رامین اهواز با شش واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت یک هزار و ۸۵۰ مگاوات ساعت، بزرگ‌ترین نیروگاه بخاری کشور است و ضمن تولید پایدار برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بسیاری از قطعات مورد نیاز خود را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص نیروهای خود طراحی می‌کند و می‌سازد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=16477

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.