هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام باب الحوائج، آن شخصیت بی نظیری که در برابر ناملایمات، ظلم و ستم حاکمان دوران، خشم خود را فرو می برد و با اخلاق کریمه و سجایای مومنانه با دشمنان بسیار مهربان و بخشنده بود.
امام صبوری که مسلمانان و شیعیان، شیفته و تشنه آبشار محبت ایشان و مجذوب و محتاج ساحل نجات باب الحوائج بودند.
شیعیان در آرزوی وصال به مکتب و اندیشه آن امام صبور دریای بیکران عظمت وی را طی نموده و از مکتب ایشان
سرزمین قلبها را آبیاری و کام تشنه خود را سیراب نمودند.
در آرزوی وصال به گنبد منور و ضریح مطهر کاظمین آن امام زخم خورده و زجر کشیده از حاکمان ستمگر دوران، سر بر آستان مقدس ساییده و سجده شکر بجا آورده و تربت پاکش را شفای دل های دردمند خود می نماییم.
*اینک سالگرد شهادت مظلومانه آن عبد صالح کاظم الغیظ را به همه هموطنان محترم ،ارادتمندان خاص آن حضرت و مردم ولایت مدار شهرستان های ایذه و باغملک تسلیت و تعزیت می گویم.
عبداله ایزدپناه نماینده مردم شریف شهرستان های ایذه و در مجلس شورای اسلامی

