• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
3
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خبر داد

برنامه‌ریزی ۳ طرح رفاهی برای دانشجویان متاهل علوم پزشکی اهواز

  • کد خبر : 9248
  • 30 دسامبر 2020 - 21:59
برنامه‌ریزی ۳ طرح رفاهی برای دانشجویان متاهل علوم پزشکی اهواز
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به مشکلات خوابگاه‌های زوج‌های دانشجو گفت: طرح تامین خوابگاه ۲۰ تا ۲۲ واحدی برای زوج‌های متاهل در دست است که در صورت اخذ موافقت، اقدامات بعدی انجام خواهد شد.

دکتر علی احسان‌پور در نشست بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی که امروز (۱۰ دی‌ماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ازدواج در دوران دانشجویی بسیار سخت است اما کسی که در دوره دانشجویی به ازدواج فکر می‌کند یعنی برنامه‌ای برای آینده دارد و قطعا آینده روشنی خواهد داشت؛ باید از این دوران لذت برده شود.

به گزارش منجنیق نیوز، وی با اشاره به مزایای فرزندآوری در سن پایین، افزود: هر چه فاصل سنی با فرزند کمتر باشد، ارتباط با فرزند و کنترل فرزند راحت‌تر خواهد بود.

سه طرح برای دانشجوهای متاهل

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: تمام تلاش‌مان را برای حل مشکلات دانشجوهای متاهل انجام می‌دهیم. اکنون مشکلاتی در خصوص خوابگاه‌های این زوج‌های دانشجو وجود دارد؛ طرح تامین خوابگاه ۲۰ تا ۲۲ واحدی برای زوج‌های متاهل در دست است که در صورت اخذ موافقت، اقدامات بعدی انجام خواهد شد.

احسان‌پور ادامه داد: همچنین طرح تامین غذای خانواده‌های دانشجویان متاهل در حال بررسی است که چنین طرحی را به هیات رئیسه دانشگاه ارائه خواهم داد و امیدواریم این مشکل حل شود.

وی تصریح کرد: هفته گذشته موضوع محل اسکان دانشجویان متاهل را با مسئول بودجه اداره رفاه دانشجویی کشور مطرح کردیم که وی پیشنهاد داد یک حساب مشترک با دانشگاه علوم پزشکی برای ودیعه مسکن این دانشجویان برقرار کنیم و در این طرح، به میزان مساوی برای ودیعه مسکن دانشجویان پول در حساب واریز کنند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: پس از تحویل مسکن، پول مجددا به حساب برمی‌گردد و به نفر بعدی پرداخت می‌شود. در صورت برقراری این حساب، وام مسکن دانشجویی نیز از ۱۶ میلیون تومان به ۲۶ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=9248

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.