• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
4

تجمع کارکنان شرکتی مشمول قانون تبدیل وضعیت ایثارگران مقابل مجلس

  • کد خبر : 8725
  • 24 دسامبر 2020 - 8:11
تجمع کارکنان شرکتی مشمول قانون تبدیل وضعیت ایثارگران مقابل مجلس
معترضان خواستار اصلاح بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران ابلاغی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور شدند.

به گزارش منجنیق نیوز، امروز (سوم دی ماه) جمعی از ایثارگران شرکتی در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بر اساس قانون، خانواده ایثارگران شاغل در دستگاه‌های دولتی باید به رسمی تبدیل وضعیت شوند. در قانون به صراحت از نیروهای شرکتی نام برده شده و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس کمیسیون‌ برنامه و بودجه مجلس نیز کارکنان شرکتی را مشمول این طرح دانسته‌اند اما بعد از ابلاغ بخشنامه‌ توسط سازمان اداری و استخدامی کشور، نیروهای شرکتی از این قانون حذف شده‌اند و تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به رسمی دائم فقط در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته خانواده‌های ایثارگران، این مساله موجب دلسردی و اعتراض شرکتی‌ها شده است و آنها از نمایندگان مجلس درخواست دارند به خواسته‌های قانونی این بخش از نیروهای شرکتی رسیدگی شود.

حاضران در تجمع امروز از نمایندگان مجلس می‌خواهند که بخشنامه ابلاغی براساس قانون اصلاح شود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=8725

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.