به گزارش منجنیق نیوز متن پیام بدین شرح است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
شهادت هنر مردان خداست
⭕باز هم جمعه شد و قاسم دیگر دادیم،باز هم یک خبر تلخ به رهبر دادیم.
⭕روح پاک ،نفس مطمئنه و آرامش یافته دانشمند هستهای و موشکی ایران اسلامی شهید محسن فخری زاده به ملکوت اعلی پیوست.
⭕ترور نظام مند دانشمند هستهای ایران مجهز به سلاح علم در غروب روز جمعه از نقشه های شوم اسرائیل و آمریکا با همدستی تروریست ها و منافقین داخلی و با هدف خاموش کردن مشعل پیشرفت علم، صنعت دفاعی و موشکی ایران و تسلیم شدن ملت ایران با مضاعف نمودن تحریم ها و تهدیدها صورت گرفت.
⭕دشمنان خارجی و داخلی، منافقین کوردل و تروریست های شیطان صفت بدانند رزمندگان اسلام با همان علم شهید فخری زاده و درایت سردار سلیمانی پاسخ محکمی را به آنان خواهند داد و انتقام سختی را از کوردلان خواهند گرفت
⭕اینجانب با قلبی محزون و روحی متاثر و متاسف،ضایعه دردناک ترور ناجوان مردانه ی مغز متفکر ایران اسلامی شهید فخری زاده را به رهبر معظم انقلاب، جامعه دانشمندان، نخبگان هسته ای ، ملت شریف ایران و مردم ولایی شهرستان های ایذه و باغملک تبریک و تسلیت میگویم.
بهشت ابدی گوارای روح آسمانی شهید فخری زاده باد.

