• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
3

استاندار خوزستان تاکید کرد: لزوم جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به کارون

  • کد خبر : 4939
  • 08 نوامبر 2020 - 16:37
استاندار خوزستان تاکید کرد: لزوم جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به کارون
استاندار خوزستان بر لزوم تکمیل و راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب برای جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به رودخانه کارون در اهواز و دیگر شهرهای استان تاکید کرد.

به گزارش منجنیق نیوز؛ دکتر غلامرضا شریعتی در پنجاه و چهارمین جلسه شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون که امروز (۱۷ آبان‌ماه) برگزار شد، با اشاره به عدم تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شرق اهواز، اظهار داشت: عدم تکمیل این تصفیه‎خانه قابل قبول نیست؛ این تصفیه‎خانه که فاضلاب جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفر را تصفیه می‌کند باید به سرانجام برسد و در مدت کوتاهی تکمیل شود تا از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به رودخانه کارون جلوگیری شود.

وی افزود: شرکت آبفا خوزستان باید زمان راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های پنج شهر خوزستان را اعلام کند زیرا امکان افتتاح تصفیه‌خانه‌های آبادان، شادگان و ماهشهر وجود دارد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه در زمینه رفع مشکلات فاضلاب، کارها باید بر اساس اولویت تقسیم‌بندی و انجام شوند، بیان کرد: در خصوص فاضلاب اهواز از این هفته ابتدا پروژه‌ها در شهرستان کارون و منطقه کوروش واقع در شمال شرق اهواز اجرا می‎شوند.

او با اشاره به وضعیت سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستان‌ها، تصریح کرد: بیمارستان‌ها باید در بحث بهداشت و سلامت، پیشرو باشند، بی‌خطرسازی پسماندهای بیمارستان‌ها باید در دستور کار باشد و با جدیت انجام شود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=4939

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.