• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 8 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Sunday - 20 September - 2026
کل اخبار 24995اخبار امروز : 13
5
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان خبر داد

بهره‌برداری از ۲ واحد نیروگاهی تولید پراکنده برق در خوزستان

  • کد خبر : 1715
  • 26 سپتامبر 2020 - 17:06
بهره‌برداری از ۲ واحد نیروگاهی تولید پراکنده برق در خوزستان
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از بهره‌برداری از دو واحد نیروگاهی تولید پراکنده برق در استان خبر داد.

به گزارش منجنیق نیوز محمود دشت‌بزرگ با اشاره به بهره‌برداری از دو واحد نیروگاه ۲۵ مگاواتی تولید پراکنده برق در اندیمشک اظهار کرد: دو واحد نیروگاهی مقیاس کوچک لور و تنگوان (اندیمشک یک و ۲) توسط شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) با سرمایه‌گذاری به ارزش ۹ هزار میلیارد ریال ایجاد شده که به شبکه برق شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، سنکرون و متصل شده‌اند.

وی افزود: مجموع ظرفیت این دو نیروگاه تولید پراکنده، ۵۰ مگاوات است که با هدف افزایش ظرفیت تولید و پایداری شبکه برق در شمال خوزستان راه‌اندازی شده‌اند.

دشت‌بزرگ بیان کرد: با وجود محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا، این نیروگاه‌ها در کمتر از هشت ماه در شهرک صنعتی اندیمشک احداث شده‌اند. این واحدها از نوع توربین‌های گازی و دارای قرارداد خرید تضمینی با شرکت برق منطقه‌ای خوزستان هستند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=1715

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.