• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
13

شرجی در خوزستان ادامه دارد / رطوبت ۸۸ درصدی در هندیجان

  • کد خبر : 451
  • 05 سپتامبر 2020 - 18:03
شرجی در خوزستان ادامه دارد / رطوبت ۸۸ درصدی در هندیجان
مدیرکل هواشناسی خوزستان از ادامه وقوع شرجی در استان تا روز دوشنبه خبر داد.

به گزارش منجنیق نیوز، محمد سبزه‌زاری ، اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اوایل وقت روز دوشنبه جریانات جنوبی باعث انتقال رطوبت و وقوع شرجی همراه با مه یا مه رقیق به ویژه در نیمه جنوبی و مرکزی استان خواهد شد.

وی افزود: با توجه به ضرایب بالای ناپایداری طی امروز و فردا رشد ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق و تندباد لحظه‌ای به ویژه در مناطق شمال، شمال‌شرق و شرقی و به صورت نقطه‌ای در دیگر مناطق استان دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری با اشاره به ادامه روند وقوع شرجی در برخی نقاط خوزستان، گفت: بیشترین میزان رطوبت صبح امروز (۱۵ شهریورماه) در خوزستان، در هندیجان با ۸۸ درصد، شادگان و ماهشهر۸۶ درصد، اهواز ۸۵ درصد، بستان ۸۲ درصد و آبادان ۸۰ درصد بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت میزان رطوبت در امیدیه و گتوند ۷۰ درصد، بهبهان ۶۴ درصد، شوش ۶۲ درصد، دزفول ۶۱ درصد، آغاجاری ۵۲ درصد و حسینیه اندیمشک ۵۰ درصد گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۴۸.۱ و ایذه با ۲۲.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان بودند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۸.۶ تا ۴۶.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=451

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.