• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
13

سردار قاآنی، دونالد ترامپ را تهدید کرد

  • کد خبر : 9288
  • 31 دسامبر 2020 - 17:57
سردار قاآنی، دونالد ترامپ را تهدید کرد
سردار قاآنی طی سخنانی در مجلس گفت: عوامل امریکایی دخیل در ترور شهید سلیمانی باید سبک زندگی مخفی سلمان رشدی را یاد بگیرند؛ چرا که جمهوری اسلامی انتقام خون به ناحق ریخته شهید سلیمانی را خواهد گرفت.

به گزارش منجنیق نیوز نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز گذشته و در آستانه سالگرد ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس جمهوری اسلامی میزبان سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده فعلی این نهاد نظامی در نشستی غیرعلنی پارلمان بودند.

محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیات‌رییسه مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی درباره آن‌چه در این نشست غیرعلنی گذشت و نیز آن‌چه از سوی فرمانده سپاه قدس در نشست غیرعلنی با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مطرح شد، توضیح داده است: «در این نشست فرمانده سپاه قدس ابعاد مختلف تاثیرگذاری شخصیت سردار سلیمانی و شرایطی را که قبل و بعد از شهادت ایشان در منطقه حاکم شده است، تشریح کرد.»

این نماینده اصولگرای مجلس یازدهم همچنین گفته است: «سردار قاآنی در این نشست به آثار گسترده‌ای که شهادت سردار سلیمانی در کشورهای مختلف و به‌ویژه در منطقه برجای گذاشته است، پرداخت و پیش‌بینی‌های مناسبی را برای آینده منطقه نیز ترسیم کرد.»

جالب آنکه پایگاه خبری جهان‌نیوز که به علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای قم و البه رییس این روزهای مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نزدیک است، روز گذشته در خبری اختصاصی از تهدید عوامل ترور سردار شهید قاسم سلیمانی توسط قاآنی در نشست غیرعلنی مجلس خبر داده و با استناد به اطلاعاتی که خبرنگار این رسانه اصولگرا از «نمایندگان مجلس» کسب کرده، به‌نقل از فرمانده سپاه قدس نوشته است: «عوامل امریکایی دخیل در ترور شهید سلیمانی باید سبک زندگی مخفی سلمان رشدی را یاد بگیرند؛ چرا که جمهوری اسلامی انتقام خون به ناحق ریخته شهید سلیمانی را خواهد گرفت.»

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=9288

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.