• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 11 - صفر - 1448
  • برابر با : Sunday - 26 July - 2026
کل اخبار 24534اخبار امروز : 0
2

برداشت نیشکر و تولید شکر در کشت و صنعت هفت تپه آغاز شد

  • کد خبر : 9214
  • 30 دسامبر 2020 - 20:33
برداشت نیشکر و تولید شکر در کشت و صنعت هفت تپه آغاز شد
مدیر روابط عمومی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: برداشت نیشکر و از سرگیری تولید شکر در این مجتمع برای شصتمین سال متوالی آغاز شد.

به گزارش منجنیق نیوز سیدمهدی موسوی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: برداشت محصول پنج هزار و ۸۰۰ هکتار مزارع نیشکر و تولید شکر در این واحد صنعتی برای شصتمین سال متوالی از امروز ۹ دی ماه از سر گرفته شد.
وی با پیش‌بینی تولید ۴۰ تا ۵۰ هزار تن شکر سفید در این شرکت در سال زراعی جاری گفت: برداشت نیشکر امسال نیز با ۲ روش دستی توسط ۲ هزار و ۳۰۰ کارگر نی‌بر و روش ماشینی به وسیله ۶ دستگاه دروگر نیشکر و کلیه نیروهای شاغل در کارخانه و سایر بخش‌های اجرایی انجام می‌شود.
مسوول روابط عمومی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اظهارداشت: کار برداشت نیشکر تااواخر سال ادامه خواهد داشت، ضمن اینکه برداشت نیشکر در این شرکت به دلیل مشکلات، تجمعات و بارندگی‌های فراوان فصل امسال با ۲ ماه تاخیر آغاز شده است.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با بیش از پنج هزار نیروی انسانی در ۱۵ کیلومتری شوش واقع شده است.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=9214

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.