• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

نوری: حمایت از کشاورزان ادامه خواهد داشت

  • کد خبر : 68230
  • 14 فوریه 2025 - 19:04
نوری: حمایت از کشاورزان ادامه خواهد داشت

عصر روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دشتی با تاکید بر اهمیت نقش کشاورزان در تامین امنیت غذایی کشور، ادامه داد: در وزارت جهاد کشاورزی، از ستاد تا بخش‌ها و دهستان‌ها، همواره در خدمت بهره‌برداران و کشاورزان هستیم. محصولات تولیدی در این منطقه حلقه‌های غایب زنجیره تولید کشور را تکمیل و در راستای تأمین […]

عصر روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دشتی با تاکید بر اهمیت نقش کشاورزان در تامین امنیت غذایی کشور، ادامه داد: در وزارت جهاد کشاورزی، از ستاد تا بخش‌ها و دهستان‌ها، همواره در خدمت بهره‌برداران و کشاورزان هستیم. محصولات تولیدی در این منطقه حلقه‌های غایب زنجیره تولید کشور را تکمیل و در راستای تأمین امنیت غذایی نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به حمایت‌های مستمر از کشاورزان، اظهار کرد: حمایت‌های ما از تولید و کشاورزان ادامه خواهد داشت. کشاورزان باید به حق و حقوق خود دست یابند و ابتدایی‌ترین حق آنها این است که محصولات خود را به قیمت واقعی بفروشند.

نوری همچنین از مشکلات موجود در بازار و تاثیر آن بر وضعیت کشاورزان هشدار داد و افزود: اگر سودجویان بازار را متلاطم کنند، این مسأله باعث متضرر شدن کشاورزان و مردم خواهد شد و باید برای جلوگیری از این مشکلات تلاش کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی در باره توسعه گلخانه‌ها در شهرستان دشتی نیز گفت: توسعه گلخانه‌ها در این منطقه از لحاظ اقتصادی و بهره‌وری بسیار توجیه‌پذیر است و ما در وزارتخانه ممکن است غفلت کرده باشیم، اما با جدیت پیگیر آن خواهیم بود، زیرا این توسعه نه تنها تولید کیفی و بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه زمینه‌ساز تأمین امنیت غذایی و صادرات نیز خواهد بود.

نوری به ضرورت رفع موانع برای تسهیل توسعه اشاره کرد و افزود: اگر موانع را برطرف کنیم، مردم خود مسیر توسعه را خواهند پیمود زیرا آنها ارزش هر ریال سرمایه را می‌دانند و در این راستا، من و همکارانم در خدمت شما هستیم تا مشکلات را حل کرده و برنامه‌ها را به مرحله تحقق برسانیم.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین به درخواست‌ها و موضوعات مطرح‌شده توسط نماینده و امام جمعه شهرستان اشاره کرد و گفت: تمامی درخواست‌ها و موضوعاتی که از سوی نماینده و امام جمعه مطرح شده، دنبال و منتقل خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در راستای خدمت به مردم افزود: فکر و ذکر دولت دکتر پزشکیان تنها کار برای مردم است و از هرگونه دعوا و حاشیه‌سازی پرهیز کرده و فقط به دنبال حل مشکلات جامعه خواهدبود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=68230

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.