• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
2

حل مشکلات اقتصادی مستلزم تقویت امید و همبستگی در جامعه است

  • کد خبر : 67265
  • 16 ژانویه 2025 - 12:01
حل مشکلات اقتصادی مستلزم تقویت امید و همبستگی در جامعه است

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، روز چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه در اولین جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان خوزستان در دولت چهاردهم با بیان اهمیت نقش رسانه‌ها و ضرورت ایجاد امید در جامعه، به تبیین شرایط حساس کنونی کشور پرداخت و گفت: «ما امروز با یک نبرد مقدس و نابرابر در […]

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، روز چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه در اولین جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان خوزستان در دولت چهاردهم با بیان اهمیت نقش رسانه‌ها و ضرورت ایجاد امید در جامعه، به تبیین شرایط حساس کنونی کشور پرداخت و گفت: «ما امروز با یک نبرد مقدس و نابرابر در حوزه رسانه‌ای مواجه هستیم. رهبر انقلاب هم چندین بار تأکید کرده‌اند که ما در جنگ رسانه‌ای قرار داریم و بی‌اعتمادی و ناامیدی در بین مردم، بزرگ‌ترین بحران فعلی کشور است.»

وی افزود: «این بی‌اعتمادی و ناامیدی نتیجه مجموعه‌ای از عملکردها و اتفاقات داخلی و خارجی است. در طول سال‌های گذشته، ضعف‌های مدیریتی، تنش‌های سیاسی، فشارهای اقتصادی، و تحریم‌ها همگی دست به دست هم داده‌اند تا مردم احساس یأس و بی‌اعتمادی کنند. ما به عنوان مسئولان موظفیم این بحران را مدیریت کنیم و اولین قدم برای آن، ایجاد امید و همبستگی اجتماعی است.»

حضرتی با اشاره به اینکه دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور، به عنوان یک پزشک و فردی که با درد و مشکلات مردم آشناست، تشخیص داده‌اند که حل مسائل اقتصادی و معیشتی بدون ایجاد امید و همبستگی در جامعه امکان‌پذیر نیست، گفت: «ایشان معتقدند که برای انجام اصلاحات اقتصادی و حل مشکلات بین‌المللی که کشور درگیر آن است، ابتدا باید امید و همبستگی در میان مردم تقویت شود. بدون این پیش‌زمینه، نمی‌توانیم مشکلات را به صورت پایدار حل کنیم.»

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ادامه داد: «به عنوان فردی که سال‌ها در حوزه سیاسی فعالیت کرده‌ام و تجربه رصد مسائل مختلف کشور را داشته‌ام، می‌توانم بگویم که جامعه ایران امروز نیاز به یک عنصر گمشده دارد و آن عنصر صداقت و سلامت مسئولین است. مردم از مسئولینی که زندگی پاک و صادقانه دارند، امید و اعتماد می‌گیرند. این دو اصل، پایه‌های اصلی سرمایه اجتماعی هستند که جامعه‌شناسان همواره بر آن تأکید دارند.»

حضرتی در ادامه به تلاش‌های دکتر پزشکیان برای بازگرداندن اعتماد به نظام آموزشی کشور اشاره کرد و گفت: «در هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش گزارشی ارائه داد که نشان می‌دهد از چهل هزار معلمی که برای استخدام گزینش شده بودند، بیش از بیست و چهار هزار نفر رد صلاحیت شده بودند. دکتر پزشکیان با تغییر رویکرد در اعمال سختگیری‌های غیرمنصفانه، توانست زمینه بازگشت حدود بیست و دو هزار نفر از این معلمان را فراهم کند. همچنین محدودیت‌هایی که برای تعدادی از اساتید و دانشجویان منتقد ایجاد شده بود حل و فصل شد و این اقدامات نمونه‌هایی از تلاش‌های دولت برای بازگرداندن عدالت و اعتماد به سیستم است.»

وی همچنین بر نقش حیاتی رسانه‌ها در بازتاب درست این اقدامات تأکید کرد و گفت: «همه این تلاش‌ها و اقدامات ارزشمند تنها زمانی تأثیرگذار خواهند بود که به درستی به مردم منتقل شوند. رسانه‌ها باید با ظرافت و دقت لازم، این دستاوردها را برای مردم تبیین کنند تا امید به آینده در دل‌ها زنده شود.»

حضرتی ضمن اشاره به نقش رسانه‌ها در ایجاد همبستگی اجتماعی اظهار داشت: «ما در شرایطی هستیم که اگر بخواهیم کشور را از بحران‌های اقتصادی، سیاسی و بین‌المللی نجات دهیم، باید ابتدا همبستگی اجتماعی را تقویت کنیم. این همبستگی تنها با ایجاد اعتماد میان مردم و حکومت و تقویت امید به آینده به دست می‌آید. نقش رسانه‌ها در این مسیر حیاتی است. ما در هر استان یک شورای اطلاع‌رسانی داریم که ریاست آن بر عهده استاندار محترم است و باید بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق، از تمام ظرفیت رسانه‌ها برای این هدف استفاده کنیم.»

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=67265

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.