• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

تاکید دادستان بر استفاده از پساب‌های شهری در صنایع خوزستان

  • کد خبر : 66866
  • 28 دسامبر 2024 - 15:48
تاکید دادستان بر استفاده از پساب‌های شهری در صنایع خوزستان

امیر خلفیان امروز در جلسه‌ای که با موضوع حفاظت از منابع آب و کاهش آلودگی رودخانه کارون، سلامتی شهروندان و حفظ محیط زیست، برگزار شد، بر لزوم تسریع در اجرای طرح استفاده از پساب شهری در صنایع تاکید کرد و گفت: استفاده از پساب شهری تصفیه‌شده، راهکاری موثر برای کاهش مصرف آب و آلودگی محیط […]

امیر خلفیان امروز در جلسه‌ای که با موضوع حفاظت از منابع آب و کاهش آلودگی رودخانه کارون، سلامتی شهروندان و حفظ محیط زیست، برگزار شد، بر لزوم تسریع در اجرای طرح استفاده از پساب شهری در صنایع تاکید کرد و گفت: استفاده از پساب شهری تصفیه‌شده، راهکاری موثر برای کاهش مصرف آب و آلودگی محیط زیست، حفظ منابع آبی و صرفه‌جویی در هزینه‌های صنایع خوزستان است و باید با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی، استفاده از پساب تصفیه‌شده در صنایع، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و نباید در این زمینه هیچ کوتاهی شود.

دادستان مرکز خوزستان با اشاره به ضرورت توجه صنایع به مسائل زیست محیطی، افزود: امروزه استفاده بهینه از منابع طبیعی به یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در صنایع مختلف تبدیل شده است. صنایع باید با رویکردی مسئولانه، به دنبال راهکارهایی برای کاهش اثر منفی فعالیت‌های خود بر محیط زیست باشند.

خلفیان بیان کرد: یکی از راه‌های موثر برای کاهش آلودگی محیط زیست و حفظ منابع آب، استفاده از پساب تصفیه‌شده است. این اقدام علاوه بر حفظ منابع ارزشمند آب، نقش مهمی در کاهش هزینه‌های مربوط به خرید و تصفیه آب تازه دارد.

وی تصریح کرد: در کنار صرفه‌جویی در منابع آب و کاهش هزینه‌ها، استفاده از پساب تصفیه‌شده نقش مهمی در حفظ محیط زیست دارد. بنابراین ضروری است صنایع خوزستان در این زمینه با جدیت بیشتری اقدام کنند.

دادستان مرکز خوزستان همچنین بر لزوم همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و صنایع برای اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های متولی باید با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم، زمینه استفاده از پساب تصفیه شده در صنایع استان را فراهم کنند. با اجرای این طرح، گام مهمی در جهت حفظ محیط زیست و استفاده بهینه از منابع آب در خوزستان برداشته شود.

خلفیان با هشدار در مورد هر گونه تعلل و کوتاهی در اجرای این طرح، گفت: در صورت نبود پیگیری جدی و تعلل در اجرای این طرح، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: مسئولان و نمایندگان صنایع اقدامات لازم برای اجرای این طرح را به صورت جدی پیگیری کنند و گزارش پیشرفت کار را به طور منظم ارائه دهند.

در این جلسه مقرر شد شرکت‌ها در مدت یک هفته قرارداد اجرای انتقال بخشی از فاضلاب شهر اهواز به شرکت فولاد خوزستان را به منظور استفاده در فرآیندهای صنعت فولاد، منعقد کنند.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=66866

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.