نماینده اهواز، حمیدیه، کارون و باوی در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه ساماندهی و بهسازی بخشی از منطقه ملویحه شهر ویس با اعتباری بالغ بر ۱۵میلیارد تومان کلنگ زنی شد.
مجتبی یوسفی در آیین مراسم کلنگ زنی ساماندهی و بهسازی بخشی از منطقه ملویحه شهر ویس (نهر محمدی) و کمربند سبز کوی گلستان علوی امروز،۷ شهریور ماه اظهار کرد:به دلیل خودگردان بودن شهرداری ها و محدود بودن منابع مالی آن ها برای پروژه ورودی میدان ویس، با دعوت از معاون وزیر راه و شهرسازی و پیگیری های صورت گرفته، این پروژه با اعتباره اولیه ۷۰ میلیارد تومان که تا پایان آن به بیش از ۹۰ میلیارد تومان می رسد،درحال اجراست.
نماینده اهواز، حمیدیه، کارون و باوی وی ادامه داد: در مجلس جدید و با همراهی دیگر نمایندگان حوزه انتخابیه در حال تلاش هستیم؛ ان شالله با همدلی و تلاش شهردار و فرماندار و پیگیری ما در مجلس منتظر آغاز این پروژه و به پایان رسیدن هرچه زود تر آن هستیم.
مجتبی یوسفی در خصوص بهسازی و روشنایی زمین چمن فوتبال ویس اظهار کرد: در حالی که اعتبارات این کار در نظر گرفته شده است اما با کوتاهی در اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان، علی رغم این که این پروژه از حدود سال گذشته آماده شده است متاسفانه این زمین تحویل شهرداری داده نشده و کابل های برق آن نیز مورد سرقت قرار گرفته است.

