• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24116اخبار امروز : 4
1

دور دوم انتخابات مجلس در دو حوزه خوزستان برگزار می‌شود

  • کد خبر : 59422
  • 15 آوریل 2024 - 15:19
دور دوم انتخابات مجلس در دو حوزه خوزستان برگزار می‌شود

عبدالله افرازه شهاوند امروز در نشست خبری ستاد انتخابات با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در دو حوزه انتخابیه آبادان و رامهرمز و رامشیر گفت: آسیب‌شناسی مرحله اول و تامین ملزومات مرحله دوم محورهای تضمین‌کننده اجرای قوی‌تر انتخابات هستند و باید تمهیدات لازم در این زمینه اندیشده شود تا اجرا بی‌عیب و نقص […]

عبدالله افرازه شهاوند امروز در نشست خبری ستاد انتخابات با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در دو حوزه انتخابیه آبادان و رامهرمز و رامشیر گفت: آسیب‌شناسی مرحله اول و تامین ملزومات مرحله دوم محورهای تضمین‌کننده اجرای قوی‌تر انتخابات هستند و باید تمهیدات لازم در این زمینه اندیشده شود تا اجرا بی‌عیب و نقص انجام شود.

وی با بیان اینکه  دوازدهمین دروه انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را آبرومند پشت سر گذاشتیم افزود: یکی از روان‌ترین و کم‌حاشیه‌ترین دوره انتخابات انجام شد و نقطه برجسته‌ای که مخل سلامت و مشارکت انتخابات باشد، نداشتیم.

رئیس ستاد انتخابات خوزستان با اشاره به اتفاقات رخ در مسجد سلیمان گفت: اتفاقی در چند شعبه مسجدسیمان رخ داد که طبق قانون مدیریت شد و مشکلی در حوزه، امنیت، اجرا، رقابت و مشارکت نداشتیم.

وی با اشاره به رشد سه برابری نامزدها در خوزستان گفت: از ابتدای سال گذشته اتفاقات خوبی در زمینه انتخابات رخ داد و شاهد حضور سه برابری نامزدها در عرصه انتخابات و رشد سه برابری تایید صلاحیت‌ها بودیم.

شهاوند با بیان اینکه برای نخستین بار در خوزستان انتخابات با پوشش اینترنتی بالای 99 درصدی انجام شد و این موضوع به سلامت و روان بودن انتخابات بسیار کمک کرد گفت: همچنین برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی بیش از دو برابر رشد داشته است. همکاری سایر دستگاه‌ها و نیروهای بازرسی بسیار خوب بود و خوش درخشیدند که جای تقدیر وتشکر دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه فناوری، بیش از 70 تا 80 درصد دستگاه‌های احراز هویت به بانک اطلاعات اثرانگشت متصل می شوند گفت:  این کار برای تضمین بیشتر سلامت انتخابات است و تلاش می‌شود این رقم بیشتر نیز شود و عمده دستگاه‌های احراز هویت به بانک اثر انگشت متصل شوند تا از تخلف احتمالی جلوگیری شود و حرف و حدیثی در بحث اجرا نباشد.

شهاوند گفت: همچنین در صورت نیاز باید پوشش اینترنتی برخی شعب دوباره بررسی شود تا به صورت قطعی آمادگی برگزاری انتخابات را داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه رامشیر و رامهرمز و حوزه انتخابیه آبادان برگزار می‌شود و نیز باید تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات اندیشیده شود گفت: آسیب‌ شناسی مرحله اول و تامین ملزومات مرحله دوم محورهای تضمین‌کننده اجرای قوی‌تر انتخابات هستند و باید تمهیدات لازم در این زمینه اندیشده شود تا اجرا بی عیب و نقص انجام شود.

شهاوند تصریح کرد: تا زمانی که مجبور نشویم نباید شعبه‌ای را حذف کنیم، به ویژه در حوزه‌هایی مانند رامهرمز که ممکن است حساسیت‌های اجتماعی داشته باشد. البته صندوق‌های سیار غیرضروری که در مرحله نخست رای چندانی نداشتند اگر کم و زیاد شوند، مشکلی ندارد.

رئیس ستاد انتخابات خوزستان گفت: افرادی که در مرحله نخست تخلف یا سوگیری داشتند و این مسأله در خصوص آن‌ها محرز شد باید از فرآیند اجرایی انتخابات حذف شوند. معمولا در مرحله دوم مشارکت پایین‌تر است و باید همچنان شرایط برای دعوت مردم در راستای شرکت در انتخابات ایجاد شود.

وی با اشاره به حمله جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم اشغالگر اسرائیل افزود: حمله متقابل موشکی جمهوری اسلامی ایران، بر اقتدار و آبروی جمهوری اسلامی افزود و برکات خود را در منطقه و نظام بین الملل خواهد داشت و خدا را از این بابت شکر می‌کنیم.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=59422

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 5انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.