• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
2

پیش‌بینی وقوع مه‌گرفتگی در خوزستان/دمای هوا در استان کاهش می‌یابد

  • کد خبر : 57294
  • 29 ژانویه 2024 - 18:22
پیش‌بینی وقوع مه‌گرفتگی در خوزستان/دمای هوا در استان کاهش می‌یابد

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: روند کاهش دما در استان و احتمال یخ زدگی سطح زمین برای مناطق شمال و شرق استان پیش بینی می‌شود. محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی از اواسط روز سه شنبه تا اوایل صبح چهارشنبه به علت عبور موج ضعیفی از روی خوزستان […]

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: روند کاهش دما در استان و احتمال یخ زدگی سطح زمین برای مناطق شمال و شرق استان پیش بینی می‌شود.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی از اواسط روز سه شنبه تا اوایل صبح چهارشنبه به علت عبور موج ضعیفی از روی خوزستان برای مناطق شمال شرق، شرق و ارتفاعات استان بارش باران گاهی رعد و برق و در بقیه نقاط استان این شرایط به صورت نقطه‌ای پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان اضافه کرد: همچنین تا فردا پدیده غالب در برخی مناطق از استان مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی به ویژه راه‌های مواصلاتی خواهد بود.

وی عنوان کرد: در این مدت روند کاهش دما در خوزستان و احتمال یخ زدگی سطح زمین برای مناطق شمال و شرق استان پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: از امروز تا صبح چهارشنبه افزایش غلظت آلاینده در شهرهای صنعتی استان دور از انتظار نیست.

وی اظهار کرد: در شبانه روز گذشته امیدیه با ۲۱.۷ و دهدز و ایذه با ۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند.

سبزه زاری گفت: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۲۱.۱ و حداقل به ۶.۵ درجه سانتیگراد رسیده است.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=57294

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.