• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهوازخبرداد: خرید اتوبوس درون شهری با یارانه ۷۵ درصدی برای شهر اهواز

  • کد خبر : 56094
  • 25 دسامبر 2023 - 19:22
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهوازخبرداد: خرید اتوبوس درون شهری با یارانه ۷۵ درصدی برای شهر اهواز

اختصاص ۵۰ دستگاه ون به مناطق حاشیه شهر اهواز حجت‌اله سلیمانی گفت: حمل و نقل نقش مهمی در پویایی، زندگی و سلامت جامعه دارد به گونه‌ای که بیش از ده درصد تولید ناخالص ملی در حوزه حمل و نقل صورت می‌گیرد. سلیمانی با ذکر این نکته که در بودجه سالانه شهرداری بیش از ۶۰ درصد […]

اختصاص ۵۰ دستگاه ون به مناطق حاشیه شهر اهواز
حجت‌اله سلیمانی گفت: حمل و نقل نقش مهمی در پویایی، زندگی و سلامت جامعه دارد به گونه‌ای که بیش از ده درصد تولید ناخالص ملی در حوزه حمل و نقل صورت می‌گیرد.

سلیمانی با ذکر این نکته که در بودجه سالانه شهرداری بیش از ۶۰ درصد منابع به حوزه حمل و نقل اختصاص دارد، افزود: حمل و نقل عمومی، شخصی و حمل و نقل انسان محور سه مقوله‌ی اصلی هستند که تاکسیرانی، اتوبوسرانی، مدیریت حمل بار، پایانه‌های شهری و مسائل ترافیکی را شامل می‌شود.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده در حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک ادامه داد: پایانه‌ها به طور کل به دو دسته برون شهری و درون شهری تقسیم می‌شوند، در حوزه برون شهری اهواز دارای دو پایانه اصلی با نام شرق(ترمینال تپه) و پایانه شرق(سیاحت) دارد که عملیات بازسازی آن‌ها در حال انجام است علاوه بر آن احداث ست بازی مادر و کودک برای زمان انتظار نیز در این دو پایانه در دستور کار قرار دارد همچنین عملیات احداث سایبان تاکسی‌های پایانه شرق به پایان رسیده و برایی پایانه غرب نیز احداث این سایبان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به وضعیت پایانه‌های درون شهری و اقدامات لازم جهت بهسازی آنها، اضافه کرد: بازسازی پایانه درون شهری آزادگان از سال گذشته آغاز و امسال به پایان رسید که ایستگاه‌های آن مکانیزه شد و کیفیت سالن‌های انتظار، روشنایی و سرویس بهداشتی نیز دارای شرایط مطلوبی است و نوسازی سایر پایانه‌ها نیز در برنامه قرار دارد.

وی از احداث یک پایانه دیگر با نام شهید مدافع حرم سجاد باوی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این سالن تا قبل از پایان سال به بهره‌برداری برسد.

سلیمانی تصریح کرد: در یک دهه اخیر بخش زیادی از زیرساخت‌های فنی و نیروی انسانی متخصص حوزه حمل و نقل از بین رفت ولی در یک سال اخیر در راستای بازسازی آن‌ها اقداماتی انجام شد. به عنوان مثال یکی از تبعات از بین رفتن این زیرساختها این بود که در چهارسال گذشته حتی یک چراغ فرمان جدید در اهواز اجرا نشد در حالی که بیش از چهل نقطه در شهر به چراغ فرمان نیاز دارد اما در حال حاضر هشت نقطه برای ایجاد چراغ فرمان مشخص و جانمایی آنها به ترتیب در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه در هشت سال گذشته هیچ اتوبوس یارانه‌ای خریداری نشد بود، توضیح داد: پا پیگیری‌های انجام شده تعداد زیادی اتوبوس با یارانه ۷۵ درصدی خریداری شد که به مرور وارد شهر می‌شوند که تا دو هفته آینده ۲۰ دستگاه دیگر نیز وارد می‌شوند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز تصریح کرد: در گذشته خط اتوبوس پردیس یک و دو به طور جداگانه با ۱۵ دستگاه اتوبوس فعالیت داشت اما طی ده سال اخیر ناوگان اتوبوسرانی اهواز کاهش چشمگیری داشت که منجر به تجمیع خطوط شد اما تفکیک خط اتوبوس پردیس یک و دو انجام شد و علاوه بر آن تفکیک سایر خطوط تجمیع شده و احیای خطوط غیر فعال نیز در دستور کار قرار داد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=56094

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.