به گزارش منجنیق نیوز محمد نجاتی پور فرماندار باغملک به همراه ، شریفی رئیس هلال احمر و نمایندگان مرکز بهداشت شهرستان در راستای طرح آمران سلامت و همچنین بمنظور رعایت موارد بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از برخی نانواییها، قصابیها، سوپرمارکتها، مراکز فروش و عرضه کالا و مواد غذایی و همچنین بانکها،مطب ها،دفاتر پیشخوان، سطح شهرستان بصورت سرزده، بازدید کردن،
در پایان نجاتی پور گفت : از باز دید بعمل آمده با توزیع ماسک به افرادی که فاقد ماسک بودن و توسعه های لازم جهت رعایت پروتکل بهداشتی و تذکرات لازم به بعضی از بانکها و دفاتر پیشخوان از مردم عزیز تقاضا کرده پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند . و چنانچه هر اداره ای مطبی، بانکی یا فروشنده ای موارد بهداشتی را رعایت نمیکنند.
گزارش به شبکه بهداشت و فرمانداری داده تا برخورد قانونی صورت گیرد.
نجاتی پور ادامه داد بازدید صورت گرفته خوشحال کننده بود چون بیش از نود درصد مردم ماسک زده بودن و پروتکل های بهداشتی را رعایت کردن و از تمام ادارات بانکها، مطب ها، داروخانه ها،دفاترپیشخوان، بازاریان خواسته به افراد بدون ماسک خدمات ارائه ندهند. .تا بتوانیم این ویروس کرونا را کنترل کنیم.
در ادامه شریفی رئیس جمعبت هلال احمر شهرستان باغملک گفت: دراجرای در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص دعوت جامعه به رعایت پروتکل های بهداشتی از ۵ تا ۱۵ آبان ماه، جوانان و داوطلبان این جمعیت شروع به کار کرده اند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان باغملک افزود جوانان و داوطلبان این جمعیت در پنج پایگاه ثابت و پنج پایگاه سیار در حال برگزاری این طرح و راهنمایی و دعوت مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند.

