مهندس مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در نشست با وزیر صمت، ضمن ارائه درخواست حمایت از صنایع کوچک، در نامه هایی جداگانه بر حمایت از کارگاه های صنعتی و صنایع کوچک و سازندگان استانی تاکید کرد و اختصاص ۲هزار تن محصولات پتروشیمی برای شهرک های صنعتی خوزستان را ضروری دانست.
به گفته نماینده اهواز، با توجه به اینکه دو سوم از کارگاه های صنعتی و صنایع کوچک استان به دلیل مشکلات اعتباری دچار کاهش تولید و بهرهوری هستند و به جهت حمایت از تولید و اشتغال ضرورت دارد خط اعتباری ویژهای از طریق بانک توسعه و تعاون یا بانک های دیگر به این امر اختصاص داده شود.
یوسفی در نامه ای دیگر خواستار شد: حداقل ۱۵ درصد از سفارشات خرید مربوط به قراردادهای توسعه صنایع بالادستی نفت و گاز (طرح ۲۸ مخزن نفتی طرح احداث و توسعه صنایع پالایشی خطوط انتقال و سایر طرح های توسعه) به سازندگان استانی تعلق گیرد.
مهندس یوسفی بر تخصیص دو هزار تن محصولات پتروشیمی خارج از بورس جهت شهرک های صنعتی استان خوزستان در جهت حمایت از تولید و اشتغال تاکید کرد و گفت: به جهت تامین مواد اولیه مونو استایرن برای پتروشیمی ها در داخل و یا صدور مجوز واردات اقدامات لازم صورت پذیرد.

