• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

۹۰ درصد کشت پاییزه در امیدیه انجام شد

  • کد خبر : 40130
  • 30 نوامبر 2022 - 21:31
۹۰ درصد کشت پاییزه در امیدیه انجام شد

کریم درویشی در گفت ‌و گو با ایسنا در خصوص کشت محصولات پاییزه در شهرستان امیدیه اظهار کرد: قبل از بارندگی آبان ماه، کشاورزان کشت گندم را آغاز کردند و کشت محصولات پاییزه تا اواخر آذرماه ادامه دارد. وی افزود: کشت مابقی محصولات پاییزه با تاخیر انجام شد. کشت کلزا باید از مهرماه آغاز می‌شد […]

کریم درویشی در گفت ‌و گو با ایسنا در خصوص کشت محصولات پاییزه در شهرستان امیدیه اظهار کرد: قبل از بارندگی آبان ماه، کشاورزان کشت گندم را آغاز کردند و کشت محصولات پاییزه تا اواخر آذرماه ادامه دارد.
وی افزود: کشت مابقی محصولات پاییزه با تاخیر انجام شد. کشت کلزا باید از مهرماه آغاز می‌شد اما به دلیل اینکه آب محصولات هنوز رهاسازی نشده بود کشت آن با تاخیر انجام شد.
درویشی با بیان اینکه سطح زیر کشت محصولات پاییزه آبی ۱۳ هزار و ۵۹۰ هکتار است، عنوان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد کشت محصولات پاییزه شهرستان انجام شده است که شامل ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم آبی، ۴ هزار هکتار گندم دیم، ۳۰ هکتار کلزا و ۶۰ هکتار جو آبی است.
وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار سطح اراضی پاییزه ۲ و نیم تن محصول برداشت شود اما اگر شرایط جوی مناسب باشد و بارندگی خوبی داشته باشیم میزان برداشت محصولات افزایش خواهد یافت.
مدیر جهاد کشاورزی امیدیه با بیان اینکه در زمینه تامین آب محصولات برخی مناطق با مشکل مواجه شدیم، گفت: در زمینه کانال ده ملا که بیشتر اراضی و باغات شهرستان مانند اراضی ۶ هزار و ۵۰۰ هکتاری یراحی و اراضی ۸ هزار و ۵۰۰ هکتاری شهید رجایی از این کانال آبیاری می‌شوند با سازمان آب و برق و فرماندار جلسه تشکیل شد و به دلیل رهاسازی دیر هنگام آب و شرایط اقلیمی و جوی، کشت محصولات پاییزه این مناطق با تاخیر انجام شده است.
درویشی عنوان کرد: در حال پیگیری این مشکل هستیم و امروز جلسه‌ای در این زمینه با سازمان آب و برق خوزستان تشکیل خواهد شد و باید منتظر خروجی جلسه باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی امیدیه اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان و منطقه دامدارخیز است کشت ذرت با هدف علوفه‌ انجام شده است اما به دلیل بارندگی و شرایط جوی امکان برداشت به موقع محصول وجود نداشت و به این جهت کشاورزان آن را به صورت دانه نگه داشتند و برداشت از ۲۵ آذرماه آغاز می‌شود.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=40130

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.