• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

مدیرعامل فرابورس ایران: نگاه‌ها به صنعت نیشکر تغییر خواهد کرد

  • کد خبر : 39679
  • 22 نوامبر 2022 - 14:25
مدیرعامل فرابورس ایران: نگاه‌ها به صنعت نیشکر تغییر خواهد کرد
کار بزرگی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی انجام شده است چرا که هم چالش‌های بخش صنعت و هم کشاورزی را دارد.

مدیرعامل فرابورس ایران، بهترین فایده عرضه سهام توسعه نیشکر در فرابورس را شناخت بیشتر مردم از این شرکت صنعتی و تغییر نگاه آن‌ها عنوان کرد.
به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، محمدعلی شیرازی شنبه (28 آبان ماه) در نشست بررسی عرضه سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در فرابورس که با حضور مدیران، هیأت پذیرش فرابورس و سهامداران این شرکت برگزار شد، گفت: عموم مردم تصورشان از نیشکر بر این است که مملو از مشکلات و چالش‌هاست، این در حالی است که دقیقا برعکس است و نیشکر صنعتی شکوفا با چشم‌انداز روشن است.
وی برنامه ریزی در حوزه صنعت و کشاورزی را دشوار توصیف کرد و افزود: کار بزرگی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی انجام شده است چرا که هم چالش‌های بخش صنعت و هم کشاورزی را دارد.
مدیرعامل فرابورس ایران ادامه داد: توسعه نیشکر شرکتی بزرگ در فرابورس خواهد بود و از هم‌اکنون باید ساختارهای لازم در این شرکت ایجاد شود تا بتوانند الزامات بورسی شدن را فراهم کنند. شیرازی اظهار امیدواری کرد که با همکاری‌های صورت گرفته در چند ماه آینده مقدمات پذیرش این شرکت در فرابورس و عرضه اولیه آن انجام خواهد شد.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=39679

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.