به گزارش پایگاه خبری منجنیق نیوز، دکتر وحید یامین پور در همایش ایران جوانان، ضمن خیر مقدم و تشکر از موثرین عرصه ازدواج اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان با همکاری، مشارکت و همراهی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد ملی خانواده تصمیم گرفت در اولین سال اجرای قانون جوانی جمعیت از موثرین عرصه جمعیت تقدیر کند.
دکتر یامین پور گفت: این اتفاق نقطه اتصال دولت و حاکمیت با سمن ها، گروه ها و حلقه های موثر مردمی است. در این حلقه حاکمیت و دولت وظیفه ریل گذاری و بستر سازی دارد و بحث اصلی از عهده موثرین عرصه جمعیت شامل اصحاب فکر و قلم، سازمانهای مردم نهاد و حلقه های مردمی برمی آید.
وی با بیان این که مقام معظم رهبری از فرهنگ به عنوان هوا یاد کرده اند، افزود: در حوزه جمعیت هوا با تاثیر از فرهنگ غربی مسموم است که نقش سمنها، سازمانها و حلقه های مردمی برای تصفیه این هوا بسیار اهمیت دارد.
معاون امور جوانان در پایان گفت: امروز از کسانی که بنا به دغدغه خودشان در عرصه جمعیت اقدامات موثری را انجام دادند تجلیل خواهد شد که امیدواریم با این نگاه شاهد فضای موثر و جدیدی در این عرصه باشیم.

