• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1

صدور کد واردات و صادرات برای فرودگاه بین المللی اهواز

  • کد خبر : 25689
  • 16 نوامبر 2021 - 20:23
صدور کد واردات و صادرات برای فرودگاه بین المللی اهواز
رئیس اتاق بازرگانی اهواز خواستار صدور کد واردات و صادرات برای فرودگاه بین المللی اهواز از سوی گمرکات خوزستان شد و گفت: انتظار داریم با همکاری و تعامل مشترک گمرکات خوزستان این مساله انجام شود.

به گزارش منجنیق نیوز شهلا عموری، در خصوص ظرفیت‌های فرودگاه اهواز برای توسعه صادرات هوایی اظهار کرد: در گذشته فرودگاه بین المللی سردار شهید سلیمانی اهواز به عنوان فرودگاه مرکز استان از کد واردات و صادرات برخوردار بود که از این طریق، تجار و بازرگانان مختلف می‌توانستند از طریق پروازهای مختلف، کالای صادراتی خود را به کشورهای هدف صادر کنند.

وی افزود: در این زمینه اما اکنون این فرودگاه از کد واردات و صادرات برخوردار نیست و باید این مشکل مرتفع شود.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز تصریح کرد: انتظار داریم با همکاری و تعامل مشترکی که با گمرکات خوزستان انجام می‌شود، کد واردات و صادرات فرودگاه بین المللی اهواز مجدد صادر شود.

عموری ادامه داد: اختصاص کد واردات و صادرات به فرودگاه اهواز، نیازمند این است که گمرک به صورت دائم در فرودگاه بین المللی اهواز مستقر شود.

وی عنوان کرد: اگر اداره کل فرودگاه‌های خوزستان، فضای مورد نیاز استقرار گمرک را فراهم کند، فعالیت‌های صادراتی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد و در این زمینه تلاش خواهیم تا شرایط صادرات هرچه سریعتر از فرودگاه بین المللی اهواز فراهم شود.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز اظهار کرد: برای ساماندهی و تهیه برنامه‌ در زمینه صادرات هوایی محصولات، در حال پیگیری انعقاد تفاهم‌نامه‌ای چندجانبه میان اداره کل فرودگاه‌های خوزستان، گمرکات و اتاق بازرگانی اهواز هستیم.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=25689

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.