به گزارش منجنبق نیوز سعید قاسم زاده مدیر عامل شرکت صنعت فولاد شادگان گفت: دستیابی به رکورد تولید ماهانه، پس از گذشت ۱۴ ماه با همت و پشتکار پرسنل شرکت صنعت فولاد شادگان محقق شد.
🔸او با بیان اینکه میزان تولید در فروردین ماه امسال به ۷۴۶۲۰ تن رسیده است، افزود: دستیابی به این میزان تولید آهن اسفنجی نتیجه انجام تعمیرات سالیانه کیفی و تکیه بر توانایی کارکنان و متخصصان داخلی و بومی است.
🔸قاسم زاده با بیان اینکه علیرغم وجود همه محدودیتهایی که به واسطه تحریمها و شیوع ویروس کرونا ایجاد شده تلاش کردیم در مسیر تولید پایدار گام برداشته و همه توان خود را بکار بگیریم، اظهار داشت: خدا را شاکریم که در طلیعه ی سال ۱۴۰۰ توانستیم شعار جهش تولید و شعار مقام معظم رهبری برای سال جدید با عنوان “تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها” را محقق کنیم.
🔸مدیر عامل شرکت صنعت فولاد شادگان تصریح کرد: همه توانایی خود را برای افزایش تولید و خودکفایی به کار میگیریم و از هیچ تلاشی در این مسیر دریغ نمیکنیم.
لازم به ذکر است که رکورد قبلی تولید ماهانه به میزان ۶۹۹۱۷ تن و در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ محقق شده بود

