• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026
کل اخبار 24112اخبار امروز : 0
1
معاون سازمان صمت استان خبر داد

توزیع روغن بیش از نیاز روزانه در بازار خوزستان

  • کد خبر : 10498
  • 16 ژانویه 2021 - 19:31
توزیع روغن بیش از نیاز روزانه در بازار خوزستان
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از پیگیری برای دریافت سهمیه جدید روغن برای بازار استان خبر داد.

به گزارش منجنیق نیوز بهرام جباری، با اشاره به وضعیت کنونی بازار روغن خوراکی اظهار کرد: هنوز در خصوص تامین روغن کمبودهایی وجود دارد و تقاضا در بازار برای روغن زیاد است.

وی گفت: روغن به صورت انبوه در حال تولید و توزیع است اما حرص و ولع مردم را  نمی‌توان مهار کرد و همچنان کمبود روغن، وابسته به موضوعات فرهنگی مردم است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان افزود: بحران روغن کماکان وجود دارد و باید عرضه این کالا به گونه‌ای باشد که تقاضای مردم را به طور کامل پوشش دهد.

جباری با اشاره به تامین روغن در بازار تصریح کرد: تولید و توزیع روغن از طرف کارخانه‌ها و شرکت‌های پخش که به کارخانه‌ها معرفی شده‌اند، به خوبی در حال انجام و تزریق به بازار است. سازمان صمت خوزستان نیز در حال پیگیری برای تامین سهمیه جدید روغن برای بازار استان است.

وی گفت: دو کارخانه استان خوزستان نیز به خوبی در حال تولید و توزیع روغن هستند و بیش از نیاز روزانه در حال توزیع است اما متاسفانه از بین بردن خلأ کمبود روغن در بازار، مقداری زمان‌بر است.

لینک کوتاه : http://manjanighnews.ir/?p=10498

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.