به گزارش منجنیق نیوز، سید کریم حسینی روز پنج شنبه 10 مهرماه 99 در آیین افتتاح دبیرستان 9 کلاسه ایرانسل در شهر ویس گفت: خیرین مدرسه ساز خدمات ارزشمندی در جامعه انجام می دهند و کمک آنها به امر مدرسه سازی و تعمیر و تجهیز مدارس در کشور و استان قابل تقدیر است.
وی با تاکید بر لزوم تحصیل دانش آموزان در فضایی امن افزود: امیدواریم روزی شاهد این باشیم تمامی مدارس کانکسی، سنگی و … در کشور برچیده شوند چرا که فرزندان ایران عزیز اسلامی شایسته این هستند که در فضاهای آموزشی استاندارد آموزش ببینند و تحصیل کنند.
حسینی مشارکت در امر مدرسه سازی را امید بخش توصیف کرد و گفت: از عزیزانی که برای تامین فضاهای آموزشی مورد نیاز برای دانش آموزان خوزستانی و ایجاد امید و بهره مندی همه فرزندان ما از حق تحصیل تلاش می کنند، تشکر می کنیم.
گفتنی است؛ امروز دبیرستان ۹ کلاسه ایرانسل با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان در شهر ویس شهرستان باوی افتتاح شد.

