به گزارش منجنیق نیوز طی بازدید صبح امروز معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و هیئت همراه فرماندار شهرستان کارون خانم دکتر خنفری ،شهردار کوت عبدالله مهندس آرش دُر ایشان را همراهی کردند.
مهندس آرش دُر شهردار کوت عبدالله در خصوص خیابان امام رضا(ع) بیان کردند که شهرداری تمام تلاش خود را در جهت رفع مشکل خیابان امام رضا(ع)به کار برده و تا اتمام مشکل خیابان مذکور ادوات و ماشین آلات شهرداری مستقر می باشند.
سپس در ادامه و در طی بازدید از کوی شهید منتظری مهندس آرش دُر در خصوص زیر سازی و تسطیح خیابانهای کوی منتظری بیان کردند که با همکاری شرکت نفت خیابانهای کوی منتظری زیر سازی و تسطیح شدند و شهرداری کوت عبدالله در خصوص آسفالت خیابانهای کوی منتظری تا قبل از آغاز فصل بارش اقدام خواهد کرد.
در پایان مهندس آرش دُر شهردار کوت عبدالله طی توضیحاتی به معاونت فنی وعمرانی استانداری خوزستان که شهرداری کوت عبدالله چندین پروژه در دست اقدام دارد که این پروژه ها نیازمند تامین اعتبار می باشد که امیدواریم استانداری خوزستان در جهت اجرا این پروژه ها نسبت به تامین اعتبارات لازمه همکاری لازم را مبذول نماید.

